21 fok...Ha lehet hinni a médiának, akkor ennyit érezhettünk és élvezhettünk. (mellékesen jegyzem meg, hogy ugyebár a globális felmelegedésről papolók mégsem teljesen hülyék)

 Az elmúlt nap viszontagságait a délelőtt egy részének lustizásával és a Hupikék törpikék majd a Csőrike történeteivel töltöttük. Mivel az idő annyira fantasztikus volt, így csapot-papot (lásd főétkezés, ebéd cimszó alatt) otthagyva egy hosszú kirándulásra szántuk el magunkat. Messze is volt, magasan is, de jó volt fentről látni egy idegen város panorámáját. Bár nem tartottam olcsónak a beugrót (650/kopf) azért az "egyszerélünk belefér" effektus győzött és vitt máris a lift a 28+1 emeletnyi magasságba. Míg a "földszinten" semmi légmozgás nem volt, a csúcson bizony kemény szél fogadott. A nap szembesütött, így képet nem igazán értelmeset sikerült sajna csak csinálni. Nem úgy az ojjektum környékéről, ahol jobb lehetőségeket találtam. Ha már Pécsen voltunk, a Dóm-tér és a sétálóutca kihagyhatatlannak tűnt, főleg utóbbi elején található fincsi fagyikimérő hely. A kellemes időben a hideg fagyi és a színház elötti láblógatás teljesen komfortos volt. Nem így egy kicsi lánynak, aki hatalmas hisztit rendezett, merthogy valami miatt nem rollerezhetett, mint a tesója. Na ez felért ám egy születésszabályozói propagandafilmmel :)

 Annyi illat kísértette ebédhiányos életünket, hogy máris hazafelé vágyódtunk, ahol még darabokban ugyan de egy spagetti alá carbonara várt bennünket. Gyorsan eltelt ez a nap is.

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr442451687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása