április 07, 2010 - napsütés

2010.04.07. 23:36

 Ma végre sütött a nap, és ez nagy szó. Bár az árnyékban vacoghattunk, de a "sunny side of the street"en teljesen más volt az ember hangulata is. Ma anyagilag hagytam magamat kirabolni, merthogy a család mégiscsak az első. S ha a család kér, akkor az ember bármikor, bármennyit ad.

 Valahogy sablonosnak tűnt ez a nap, szinte nehéz is írnom róla. Inkább leírom, hogy a munka után itthon, a kiskertben fotózgattam, hiszen szebbnél szebb virágokkal lepett meg a tavasz. Szépen sütött a nap is, jó kis szórakozás és kikapcsolódás volt ez a napi taposómalom után. Azért persze jött egy kis teendő is, amiben egy régi ígéretemet tejesítettem, nomeg ezzel újabb kettőt vettem a nyakamba. Jó mi? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr381903127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása