A karácsony előtti utolsó árúbeszerzősnap. Szerintetek? Jó a tipp, bolondokháza. Reggel átszervezett nap, villámgyors foglalgatások és egyéb intézkedések, azonnali problémák órái, vallatások során problémák felfedezése, majd megoldása. Apró, de másoknak fontos dolgok megoldása, cserébe kapott bőkezű mosolyok begyűjtése. Majd visszaérkezés alig 17h után. Ebédelés. Igen, ilyenkor. Karácsonyi ajándék beszerzése (még van pár nehéz dió vissza...). 

Most már egyre többen nálam dugják el a karácsonyi ajándékukat. Így nem találják meg az ajándékozottak. Hiszen minek keresné nálam :) Már csak azt nem tudom hogy mit kérjek helyfoglalási díjként. Hiszen pici a lakásom, drágán kell ebből kiszakítanom területeket. Na, majd kitalálom az ellenszolgáltatást ha ráérek kigondolni. Addig is inkább alszok egyet, jóéjt!

Szerző: ph0t0

2 komment

Címkék: munka konklúzió

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr581605733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pamm 2009.12.18. 16:05:38

Sejtem, hogy ki birtokolja a legnagyobb területet :) A bérleti díjban (négyzetméter arányban :) megegyezünk!

PS: Jó eséllyel pályázhatsz mostmár a mikulásszerepre ennyi ajándékkal! :)

ph0t0 2009.12.18. 23:09:25

@pamm: lehet hogy a honfoglaló után a gáborlakásfoglaló az új slágerjáték idén karácsonyra? :) Bérleti díjként kétezer samuzin per négyzetbükkfát gondoltam. Azért meg kell hogy nyugtassalak: nem vagy egyedüli nagybirtokos, még páran próbálkoznak a dobogós helyek irányába. Viszont, ha mikit játszok, akkor ezeket most lenyúlom, mert dec6 eléggé messze van, addig eladom és és és és megiszom az árát :)
süti beállítások módosítása