november 23, 2010 - bad news

2010.11.24. 00:37

 

 Tutira észrevettétek már ti is: vannak napok, amik abszolút szarul sülnek el. Na ez a mai bizony rendesen belehúzott. A reggeli kellemes ébresztés után már éreztem hogy valami motoszkált is a levegőbe, de egyenlőre lövésem sem volt, hogy mi a fene lehet az. Nem kelett rá sajnos túl sokáig várni: a rossz hír egyből berobbant és felégetett sokmindent. Nem értem az embereket...hogyan lehet az, hogy valaki egyik nap országos terveket épít fel, utazik és embereket szervez, majd egy másik napon mindent semmissé tesz. Valami nem stimmel az ilyen történetekben, de lehet hogy sohasem fogjuk megtudni, mi is a valóság a látszat mögött.

 Ma valahogy sikerült az élet apró szépségeit kifognom...persze ezek eltörpülnek a fenti mellett, de mégis erősítették a nap negatív hangulatát. Semmi jó, csak közömbös és rossz dolgok történtek. Jó lett volna a végén egy kicsit kiadni magamból a feszkót és a squashpályán a labdába áttornászni mindet, de mivel az egyik pálya hátsó üvegfala kitört, így nem volt szabad lehetőség sem erre. Nem baj, holnapra önként bevállaltam egy kis bútorpakolást és költöztetési segítséget. Csak hogy szokjam egy kicsit :)

 Az este aprócseprő dolgokkal eltelt. Persze jött is a Fakó Világ beszavazósója, ahol három menőcsávót raktak egymásmellé, hogy vulgáris iszapbirkózásba mérkőzzenek meg a villalakó státuszért. Elsőként Garfield, aki győzikefalusi ipari alpinista, saját elmondása szerint kerüli a munkát és betömi a másik nem szabad lyukait, mellesleg fél teste full tetkó, s a reptéri sípolóskapu is megkapná tőle ami járt, annyi fémet aggatott magába. Másodikként egy fullszáni emo-tokihotelfejű zavart hajú és agyú 18éves következett. Könnyen aposztrofálhatnánk afféle modern hippinek, aki ingyenélni jött az egész műsorba. Hát asszem ilyen fejjel én a bilibe mennék, nem emberek közé. Utolsó arcunk Olivér, aki dublőrként tengeti életét fix párkapcsolatban. Hűséget ígér, s jellemző története, hogy egyszer külföldön elfogyott a zséje, s elkezdett talált szórólapokkal városnézést szervezni. Nemlétezőt persze, amivel bekaszált 600 ojrót a stupid übermencsektől. Hatalmas ováció volt, kedves Balázsunk hiába hívta fel a tömeg figyelmét hogy ezt azért nem kéne megtapsolni, a sok gyökér odavolt a parasztért. De mit várunk egy drogoskarambolozó, egy f*szarcu ex zmegestől, meg egy szőke hp-től? Hát a közönség asszem felnőtt az MVk szintjére, csak gratulálni tudok! A házban persze történnek a folgok: Benga nyomult Gáspárnére, mire Győzőnk kasztrálási fenyegetést dobott felé. Cigó hősünk erre elmászott VVirág nagykorúval dzsakuzizni, miközben keményen fókuszált a cickókra és szavakkal nyalt a csajnak, hátha csurrancseppen egy ingyé numera. Hát nem, és nem azé mer cigó vagy! Az élő kapcsoláskor Benga a délután csajoktól összelopkodott piperék végeredményét mutatta be: a feje tetején lévő hajmaradékot lilára, míg a két oldalon levő részeket zöld ileltve vörös színekben pompéztatta, szemhéját és környékét feketére festve mármár Pákói mélységeket tárt fel elöttünk. Ha már Pákó, akkor jeleznem kell, hogy kedvenc nigger celebünk a vasárnap esti Hajdú "Vadparaszt" Péter frizbijében összekerült Gangxta Döglégy Zozóval egy békülősóba, mely során utóbbi keményen lealázta Pákó öcsénket, aki persze van annyira hülye, hogy még ezt se vegye észre és csak hülyén röhögve és érthetetlenül artikulálva dolgozott meg a pénzéért...végülis a sarkon nem keresne ilyen jól, az tuti. Remélem mára mindenki kidobta már a taccsot, így jól végezve napom elhúztam a holnapba, császtok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr452469380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása