november 22, 2010 - szabi

2010.11.24. 00:07

 Hétfőn nem szoktam szabit kivenni, de most egy ügy miatt jobbnak láttam kipróbálni a dolgot. Végülis félsikert könyvelhettünk el, majd a tervezettnél korábban sikerült édeskettesben maradnom Samuval. Kihasználva a lehetőségeket, végre rendberaktam (ergo kikereteztem) a kiállítási anyagomat, és szépen learchniváltam. Nagyon fitti voltam még selyempapírt is tettem a képek közé. Ja! Nem is mondtam hogy tegnap még mamát is meglátogattuk a kórházban, ahol bizony a gasztron nem túl kellemes szagok terjengtek...vajon nem lehetne a szagok ellen valami illatosítóval tenni? Szóval mamát kiengedték, bár csak este érkezett haza a mentővel. Ebéd, majd egy kis munka és végül egy kis szieszta következett. Utóbbi sikerességét jelzi, hogy éppen beestem a halom képkerettel a klubba, szerencsémre sikerült találnom két felkért személyt, akik azért egy-egy adag felcipelésével megkönnyítették életemet. A klub témája az aktfotózás volt, pontosan a rosszul sikerült aktfotók. Na igen, az ember a legnehezebb "anyag", amit fotózhatsz. Ezer és milli dologra kell odafigyelni, mert ahány testrész, ahány izom vagy ránc, gyűrődés van a végén nagyon elronthatja a képet. Persze itt is megjelent az újhullámos világ, ahol már az akt (ergo maga az ember, a test) csak egy ellenpont, amely harmoniat teremt és nem is a képek igazi "főszereplője".

 Hazaesve jött azért a feketeleves...mivel a hétvégén kissé tvhiányosan éltem, így aztán jöttek a meglepő tények az elmúlt napokból. Pl az hogy a Nemzeti Színház homofób izgatója ANalföldi Róbertina kiadta az épületet a Nagy Román Ünnepre. A Trianon emlékét románok ünnepeljék a Nemzeti színházunkból? Asszem ez minden minimális nemzettudatot hordozó (gyk: magát magyarnak valló) embernél teljesen kitolja a biztosítékot. Szegény hülyénk meg csak azzal tudott védekezni, hogy szerinte ez a nemzetek közötti megbékélés rendezvénye. Jézusom! Emiatt többen lemondásra, lemondatásra szólították fel az amúgy nemegy hasonló bakit összehozó, kultúrálatlanságáról többször megnyilvánuló egyedet. De nem. Marad a helyén, mert nincs egy tökös fideszes, aki ez ellen felszólalna a kupolás cirkuszunkban. Mint ahogy csak a közfelhördülés hangja nem hallatszik az égig a ReteKlub új húzása miatt. Na igen, ez itt a Való Világ, s annak miért is ne lehetne műsorvezető celebtye a kedves Stohl "vanegycigid" Buckómackó. De az, aki (kedves Kolosi művész úr talán személyesen?) kipattintotta az agyi tekervényei közül, hogy a viszkikokós sumaher a Manhattan "Rossz vagyok, de használható" gayindulójára masírozzon be és szemberebbenés és -lesütés nélkül énekelje premierplán tövig bele a kamcsiba, az asszem valahol megrekedt a meztelencsiga IQ szintjén. Mi ez, ha nem az emberek szembeköpése? Nos, ha mást nem is, de ezt bizvást nevezhetjük kultúrális környezetszennyezésnek. Sajnos néhány részt irántatok érzett elhivatottságom okán kénytelen leszek megtekinteni, hiszen amíg nem lesz beszavazósó, addig celebek lakják (lásd telefingják) a meseházat. De milyenek is? Elsőként az ország no1 romaházaspára, a salgótarjáni álompár: Gáspár family. Aztán kell egy expornós Voksán Virág, egy tarkólövésre érett féligemós tótgabi, valami (számomra) ismeretlen szőkeciklon, UBGY (unknown bajszos egyed) alias LaciBetyár (tuti alulkultúrált vagyok, de ez ki a f*sz???). Ó igen, save the best for last: Bengaaaaaa! Na, az öreg nem változott sokat: már az első műsorban bemutatta a himbaszivattyúját, amiért remélem Ortt Annamária egy anuskamerus (dugjanak fel neki egy Betat a seggébe) díjjal fogja díjazni. Na mára ennyi, holnap újra írok a történtekről!

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr182469347

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Így utáljuk Bucit 2010.11.25. 15:58:17

A szombat este indult anti-buci csoport máris 5000 feletti tagot számlál.   Stohl András amúgy egy igazi aranyköpés generátor. Volt ugye tavasszal az "Óvakodj a részeg AutóStohl", amit imádtunk. Emlékeim szerint volt ilyen néven Fac...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása