Nos hol kezdődik egy jó nap hapsikáim? Hát a korlátlan lehetőségek tengerén, a Mély-tó partján: a Bolhapiac soraiban :) Persze nem ott ébredtem, de próbáltam sietni, hiszen a bolha első szabálya: amilyen korán tudsz, érj oda. Egy időben buli után mindjárt oda mentem (haza még minek!), hiszen 4kor már nyitott az első hely, ahol adtak kaját. Akkor az a sajtburger a világ legjobb 10fogásos mislencsillagos menüt egy fröccsenéssel lenyomta. Aztán fél5kor már nyitott az első kolbászos, ami a friss kenyérrel, mustárral, savanyú uborkával és erőspaprikával. Na az aztán felszívta az éjszaka folyadéktengereit rendesen és a szabad aldehidgyököket magába szívta. A bolha második alapszabálya: normálisan álljál meg a verdával. Ha rossz helyen teszed, a kékek máris számháborúsdik játszanak a családi kassza tetemén: csak szarul jöhetsz ki belőle. Ha valakire ráállsz, az tuti ideges lesz, ,mint most egy fószer. Persze, megértem, hiszen ez szopás volt rendesen neki, egy ideig biztos kényszersztenderen ült az arc, mire a kedves delikvens visszajött. A harmadik szentség a bolhán, hogy baromira figyelj és több szögből nézzél bele az elemi káoszba. Ha így teszel, akkor jó eséllyel pályázol valamire, ami jó cucc...csak nem neked. Vagy mégis? Szóval találtam egy órát, potom pénzért...olyan kis franyó LEDe bináris kockáknak való óra...kék ledekkel...zsír...új ára egy ötvenes :) Mi az hogy 4 bontatlan blu-ray film 200ért, he? A nap üzlete haver:)

 A vasárnapi ebéd most maradékozás volt, de nagyon fini. Egy kis paradicsomleves, amiben megáll a kanál, fini spagetti ala bolognase és egy kis bélszín. Desszertként egy kis ostorosrétes... Csoda hogy a délután fini sziesztával kezdődött? Hát nem, dehát a jó munkához idő kell kedves nézőim! Utána egy kis képválogatósdi, némi assistance a vacsifőzéshez, majd pedig mint esti délibáb a mikulást láttam megjelenni a szobában...tuti ebben az új borotvahabban van valami tudatmódosító anyag, de a lényeg hogy jó volt :) Levezetésként a holnapi ebédre szánt krumpliprószaköretű hagymás rostélyosból vettem mintát és jelzem: I S T E N I !

 Ja hogy hol a kép? Na itt...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr314326952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása