Mert milyen is egy szimpla, megszokott szombat? Hát, délelőtt meló, délután meló, este fekaparty :)

 Valahogy vártam már reggel hogy meginduljon a nap és a meló. Bár ne vártam volna... Reggel akkora forgalom volt, hogy alig győztem kapkodni a fejemet. Másfél órán át szinte folyamatosan érdeklődő, vásárló és telefon volt a nap. Utána kicsit azért enyhült a nyomás olyannyira, hogy a kocsi ablakait lespriccelni és letörölni is sikeredett időm. Ebédre végre a hőn áhított lángos volt, mely közben érkezett a hír: lesz egy kis balatoni utam. Gyorsan elintéztem amit itt helyben el kellett, s közben jó hírt kaptam: a megérzésem bejött, egész jól bevásároltam múltkor a bolhán :) Irány Darány, vagy csak Keszthely és környéke, ahol a tervezett időbeosztás először jó irányba, majd kicsit rosszabba, aztán tervezettnek megfelelően történtek a dolgok. Fura is volt az egész, merthogy néha órányi különbségeket érzékeltem. Csak hazafelé az úton jött szembe a megoldás: valahogyan átnyomódott a telefonom és egy órával késöbbre, így a karomon levő karóra néha időzavarba rakott. Közben egy illegális lakásfoglaló is bejelentkezett, de mivel takarítással, mosogatással kezdte a beköltözést, így megesett rajta a szívem és engedtem az erőszaknak :)

 Hazaesve kimaradt egy fotózás, de egy gyors bevásárlás még belefért 8 előtt. Jelzem, a marcipános túrós pont nem valami nagy szám, alig érezhető a szamos fíling. Kis pihi, majd zenés tehetségkutató következett. Zenés tehetségkutató? Szerintem meg csak haszonhúzó töltelék. Hiszen itt a pénz megelőzte a zenét és a tehetséget. Miért is? Az, hogy ki esik ki, szinte csak az smsektől függ. Hiszen ha valaki sármos, nagy az ellenkezőnemű feltöltöttkártyás rajongótábora nagyszámú, máris nyert ügye van. Bár valahol ezt se teljesen hiszem el. Lehet, összeeslüvéselméletnek tűnik az okfejtés, de valami azt súgja: nem azt az állapotot látjuk a tvben, mint ami valójában tűnik. Hiszen a nagy számok törvényének értelmében néha percek alatt képesen egyes versenyzők szavazatilag 3-4 sőt 5 hellyel feljebb kerülni. Namost, vagy nagyon kevés az sms, s így néhány szavazattal nagyokat lehet ugrani, vagy iszony smsmennyiség és iszonyú rászavazások vannak. Utóbbira nem mernék nagy esélyt adni, hiszen azért egy sms érkeztetéséhez is szükséges bizony egy (bár nem sok) idő, így bizony néha "fizikálisan lehetetlennek" tűnik a változás. Nomeg azért a tvk sem hülyék: csak nem engedik hogy a tisztelt közönség levágja a jövő aranyat tojó tyúkjait. Hiszen amíg tejelnek, addig kellenek nekik. A másik dolog, ami igencsak érdekelne, hogy vagy az én fülem túl tiszta és hallom a nem helyükön levő hangokat, vagy intonációs és ritmikai hibákat, miközben a zsűri agyondícséri őket. Ennyi különbség csak nem lehetséges a helyszíni és a tvs hang között! Szal elő van írva a zsűrinek hogy kis mennyire fikázhatnak vagy magasztalhatnak fel? Nemtudom, de gyanús. Abba alig mernék belemenni, hogy esek emberek miért mondhatnak véleményt? Ki a fene a Friderikusz a zenéhez? Mihez ért? Max egy beszélgetős showt tud lekezelni, bár ez is kérdéses. A Mestertomit meg egy kiégett önmagát zenésznek kikiáltó arcnak aposztrofálom, hiszen mielőtt másokat kritizál, igazán felvehetne egy fülest hogy meghallgassa miket ad ki mint "dal". Persze a túloldalon is lehetne példával dobálózni, hiszen a kissé kiöregedett Feró is csak "De én a Nagy Feró vagyok" dumával tudta lekezelni azt, amikor szemébe mondták, hogy nincs hangja. A másik kaqkktojás pedig a kis Maleköcsi. Nem tudom honnan és miért kaparták elő ezt a csávót, de valakinek nagyon a valakije lehet, bár egészen jól kritizál. Nem tudok elmenni a műsorvezetők szellemi szintje mellett sem...A pofozásra ingerlő, halálosan idegesító Tilla és a tudokkeménylenni-bármittúlélek Klaudia, s a másik oldalon levő Z+os uncut videókból ismerhető paraszt Balázs és a bilifrizkós Nórika vágnak folyton egymás szavába és tettetik az okosat és játszák az agyukat. Nemá, hogy erre van igény(ünk)???

 A fenti műsorka másik felét már a fekapartin néztük. A parti kicsit lapos volt, megnézve a Nastassja Kinski nevével fémjelzett retró csihipuhi és macho-maca egymásratalálás tipikus esetét elindultunk haza, majd egy jó kis alvás következett.

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr822432781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása