Persze ez is relatív. Mindkettő oldala hiszen mindig van az emberben egy kis (vagy pozitív, vagy negatív) töltet, szóval nincsen feszkóphilag semleges nap. Az meg hogy nem jön minden össze, telejsen természetes. Hiszen a tökéletességtől éppen olyan messsze vagyunk, mint a barnamedve a pocakra csappantott alacsony zsírtartalmú tejföltől.

 Ma kissé szokást is törtünk. Olyan nagyon ritkán fordul elő, hogy napközben bezárjuk a boltot. De a szükség törvényt bontott, kb 5 percre erre is szükség lett. Lássuk csak, mi sikerült ma, de csak tőszavakban: új fékek a kocsira, munkaszervezés, rendrakás, takarítgatás, mosogatás, munkálkodás, vásárolgatás. A nemsikerültek polcára pedig az alábbiak kerültek: kameraokosítás, fájlszerver, memóriabővítés. Nomeg feszkónövelés. Talán már tudjátok páran, hogy a cégnél az udvarban nos finoman szólva is vannak érdekes háborús helyzetek, melyek általában a kapuval kapcoslatosan szoktak manifesztálódni. Kapuk tűnnek el, kapuk keletkeznek, a szabályok mindig egyre rosszabbra akarnak változni. Sajnos van egy igencsak kiebbségi komplexusban szenvedő emberfajzat, akivel megegyezni nem lehet, merthogy csakis az álala diktátumjelleggel kijelentett dolgokra hajlandó. Konszenzus? Ezt a szót életében nem hallhatta, értelmét sem sejti. Szerintetek egykapun való áthaladásnak menyni kb a költsége? Tippeljetek! Egy ki, majd be combóért ugye ti is sokalnátok egy ezrest? Ennyiért kb a budai Várban is megállhatok legalább egy félórára, ez meg nem egy budapest, lásuk be alapon. És ez még csak a jéghegy csúcsa, a többit inkább nem is írom le. Hátha ti is felfeszkózodnátok :)

 Én is inkább eltépek alsziba. S ha minden igaz, majd krumpliprószával fogok aludni...nyammmm.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr152134781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása