június 29, 2010 - hitted...

2010.06.29. 00:56

..hogy ez egy egyszerű nap lesz. De a vén kujon Murphy ismét elemében volt rendesen. A nap apró szépségei közül kiemelném a frissen megjavított autót, mely ismételten reprodukálta a vezető oldali lábvizet. Pedig eső az aztán ma nem volt. De volt kellemes időjárás, folyamatosan biztosított levendulaszag (hála neked nagy Szaurusz, hogy kiborítottad az illatosítónkat mindezen papírunkra). Bár reggel még morcosan reagáltam egy abszurd híresztelésre a megfoalmazó szájából - délután már kedvesen mosolyogva ébresztettem rá emberünket hogy nem érdemes legközelebb magából a maihoz hasonlóan hülyét csinálni. Azt gondolom hogy egy embert akkor tud az ember legjobban kezelni, ha ráébreszti arra, hogy éppen hülyét csinált magából. Kevesen vannak, akik mindezek után még hasonló ellenséges hangot ütnének meg mégegyszer. Ja igen, jut ezembe a nap konkúziója: vigyázz hova támasztod a bringádat amikor nekidőlsz, hiszen lehet hogy nemsokára szépséges testedet zúzza meg eléggé durván a rádeső bicaj, miután kellemetlenül koppantál le a földre. S bizony ez a következő pár napod előzetes terveit is dugába döntheti. Ma végre végeztünk öcsém költöztetésével: az utolsó bútordarabok is a végelegesnek szánt helyükre kerültek, s elindulva világmegváltó utamra máris listába szedett problémahegyeket oldottam meg. Sikerélmény, éjjáéjjáó.

 

 Nomeg a szomszéd udvaron ehelyezett retro megvalósításű krétarajz: tiszta udvar rendes ház egy kis virággal kiegészítve. Persze benézve az udvarban virágot aztán nem sikerült találnom, de nem is mertem az "invitáló" szempárak keresztüzében mélyen belemerülni a témába. Nomeg ma két fotózás is beesett a pixisbe, melynek ellenszolgáltatása pedig a zsebembe fog nemsokára :) Az esti meccs első félidejét itthon, a másikat pedig egy sör mellett szabadtéren, kivetítő mellett töltöttem el. De milyen arcokkal...az egyiket csak tituláljuk "elfelejtettspanyolul Sanyinak", a másikat meg "Vodkanembíró Tamásnak". Amikor meghallották hogy blogook, azt mondták: csak a exhibicionisták írnak ilyent, mert ez a birka magyar nép mindig kíváncsi a másik nyomorára, s szeret röhögni rajta. Nem tudom menynire sikerült elmagyarázni nekik, hogy ez a blog pl nem arról szól, s nem is példaként felhozott szarós blogról. Merthogy volt anno egy olyan hogy egy srác a mindennapi végtermékét lefotózta s leírta hogy mit evett előtte. Állítólag azt valami egyetem mint kísérleti anyagot iszon pénzért megvette, bár ezt nemkisé kétlem. A lényeg mindettől függetlenül az, hogy én ebbe a hibába nem esek bele sohasem. Két okból sem. Előszőr nem fogok azt fotózni. Másodsorban meg jó messze állok attól hogy bárkinek is kellene ez a blog :D

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr952117526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása