Régóta van egy zene, ami bentmaradt az ablakaim között valahogy. S ha újraindulás vagy efféle történik, akkor felzendül...bár nem egy zendülős zene, inkább elgondolkoztató. Mit is akarunk? Miért is? Kit is? Mit is? 

 

 Ez megint egy kis kellemes hétnek ígérkezik. Kolléga szabin,s zal én viszem a hátamon a pultot egyedül. Ójesz. Nameg lesz a héten egy halom olyan dolog, ami külsős kifutásom. Egy seggel két lovat, na az szép lesz. Simán be is jött a dolog egyenlőre, mármint a szívás része. Az ebéd fincsi volt, s a délután is gyorsan elment. Meló után úgy döntöttem: takarításra adom a fejemet. Hiszen egy macska állandóan hullajtja a szőrét, gyakran kell takarítani miatta. Por-szív, fel-mos. Bevásárlás, majd tépés fotóklubba, hogy meghallgassam, miről maradtam le a hétvégén. Hiszen most volt a mi vendéglátásunk, amikor jöttek a két másik országból a fotós srácok (és csajok). Jó buli volt, csak jót hallottam vissza a dolgokról. Persze bánja is az ember, de nem lehet egy időben két helyen.  Fotóklub után még toltunk KutasFekával egy kis képvizitet meg kidumálást a természetfotózásról, majd jött a nightshift.

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr812052009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása