Nem tudom elképzelni. Hogy honnan tud ennyi eső esni egyáltalán. Nade, a Holló után tudjuk: nem eshet örökké, talán a hétvégén már jó idő lesz, ha lehet hinni a hasracsapósaknak. De ma azért még esett végig. Egész nap. Ma ebédre elmásztunk Zsófkával tolni egy kaját. Tök régen voltunk már, szal már itt volt a dolgoknak az ideje. Kicsit lassan kaptuk meg a kaját, de fini volt. Utána lóhalála: rendelések majd rohanás külső melóra. Egész simán megvolt a dolog, csak egy tápegység volt a hiba, nomeg a szokásos tesztkörök. Volt még egy pici időm egy rövid beszélgetésre is, ami alatt valami furcsa dejavus érzés kapott el. Vannak dolgok, amiket néha az ember nem tud megérteni, s nem érzi benne hogy hol is van a helye valójában. Lebeg a dolgok között. Hmmm.

 Este néhány dolog elintézése vot a dolgom. Elöször is: ismét egy hétig szervízbe kerül a telóm, hogy elérje tökéletes állapotát, mely után valszeg megválok tőle, s egy új szépséget szerzek be. Addig is szokhatok vissza a régi mobilomra. Szép az ééééélet. Az esti óráimat pedig kellemesen töltöttem, mondhatni lebegve kissé. Utána azért volt mit behoznom az lemaradásomból. Mint pl a blogban is naprakésznek lenni. Ma elgondolkodtam rajta, hogy vajon mi lenne, ha nem írnék minden nap, csak amikor úgy érzem: írhatnékom van. Talán nem lenne helyenként lapos és elkapkoott, elcsépelt a bejegyzés. Ezen még morfondírozok egy kicsit.

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr52052149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása