május 08, 2010 - zsombat

2010.05.10. 00:15

 Mivel reggel cseppet sem éreztem jól magamat, így gondoltam jól hogy csak benézek a céghez majd. A kollegák külsőztek, jópárszor hívtak is, s be kell vallanom a vércukorszintemet is megmozgatták nem a jobbik irányba, de a régi mondás azért nem feledhető: az a biztos, amit te magad csinálsz meg.

 De néha a más keze okozta véletlen is képes ám szép dolgokat faragni a sajtó egy ékes termékéből. Hogy milyent is? Tessék, lássátok magatok szümtükkel, mik vagymuk a nőklaptyájának fedlaptyáján. Hö.

 Ebéd után jött a kis szórakozás: hddcsere miatt szükségessé vállik a már működő, beaktivált rendszer átörökítése, idegenesül klónozása. Namost a szükséges baromállat egy Winfos Pista ábraázatában manifesztálódott, s elsőre biza nem is jött össze olyanféleképen, ahogy kellett volna jobb esetekben. Nade gugli a barátnőm, így néminemű phérték után megoldás is sikeredett a dologra, így elindulhattam Kisniggerhez egy kis eszemiszom projektre.

 Beesve már ott várt Niggabics így hármasban toltuk a sárgás cuccot, amire Kisfeka beesküdött. Mivel első hallásra Pina (colada), másodikra simán cumisüveg jellege volt, így bepróbáltattuk vele a figurát, mely mint láthatjátok igencsak iwiwgyanús, faszbúk várományos és napiszar uploados. A program főleg a megasztár jelenlegi próbálkozóinak vitális kiröhögésében és az új audi gyártási folyamatán kerekszemmel csodálkozásában merült ki.

Előbbiek nagyon nagy sikert arattak, volt aki ismeretlen halandzsangolban tolta az Alphavilles Big In Japan, avagy nevezzük inkább  szimplánpusztán csk BIKICSUNÁJnak.

A másik lefikázza és megátkozza a zsűrit (mutterja 1:40, lúzerje 2:40 (ő amúgy most tol valami megasztárellenes tüntetést)),

van full-laza betépett+szétesett rockerbicsünk is (3:40).

A Darwindíjra esélyes halkszavú sárgabratyó és gömbformájú cigánia is befutó szerintem. Hazacsúszva kétkeréken úgy döntöttem: ma sem kaptok blogot :)

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr221987292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása