Rövidke és zaklatott alvás után pillantottam fel - idejekorán. Samu máris megérezve mindezt sorbaállt a reggeli simogatásra, s mivel egyedüli jelentkező volt, hát azonnal sorra került és szüntelenül repetázott. A munkahelyen vegyes nap volt: hol megbolondultunk, hol halálrauntuk magunkat. Sajnos mindenki észrevette: lakossági vásárlás maximálisan leült. Egyszerűen nem jönnek be az emberek...sehová, merthogy mindenki ezt mondogatja. Persze hogy mi van a multikban, azt nem tudom, mert én meg ott nem járok gyakran :)

 Hirtelenjében nem sokat tudok mesélni a napról, mert igaz csak tegnap volt, de a mai nap túlzottan elnyom mindent, ami tegnap történt. Azért az alábbi emlékfoszlányok azért még megvannak. Szal volt fotóklub, de kevesen voltunk. Kevesen voltunk, de kedélyesen eldumálgattunk. A klubba csak beestem, mert előtte pár saját dolgomat oldottam meg közben. Korán leléptem, mert mehetnékem volt. Itthon meg jópár teendőm, így az este rendkívül gyorsan eltelt. 

 Erre a napra amúgy egy kis komoly témát terveztem. Érdekesek a véletlenek. Márpedig véletlenek nincsenek. Minden azért történik, mert úgy kell történnie. Sors létezik. Najó, ez csak egy kis kitérő volt, a valódi téma a "hogyan éldd életed" lenne. Nyugi, itt nem mindenféle lelkifröccsöket akarok jobbra és balra osztogatni és senkit sem szeretnék semmiről le- vagy rábeszélni. Sokkal inkább a változtatásról. Change. Ezzel már egy néger hatalmasat szakított, hát jobb ha mi is gondolkozunk a dolgokon. Egyfajta klasszikusjellegű carpediem szerintem a jó útirány. Mielőtt valaki azt gondolná hogy akkor mindenhol mindent szabad, akkor félreértett. Egyszer élünk s nem mindegy hogyan. Nem szabad olyan közegben órákat, napokat, hónapokat és éveket leélni, ahol úgy érezzük: valahogy nem az igazi. Nem szabad félmegoldásokba beleegyezni, félmegoldásokat fabrikálni. Ezek ideig-óráis lehetnek csak megoldások, egyfajta átvészelések és tévutak. Idővel, s persze utólag szembesül csak az ember a "wasted time, wasted youth" életérzésekkel. Változtass hát!

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr901957295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása