Végülis mit is csinálunk minden nap? hát rohanunk, mint az állat, ezerrel. S vajon miért is? Azért hogy "pillanatnyilag" kicsit jobban menjen a szekér, többet költhessünk és kényeztethessük az emiatt fájó testünket és lelkünket? Kérdés hogy hol lehetne meghúzni a határt a normális melómennyiség (s a hozzá csapódó feszkó) nomeg a nyugalom (és hosszú élet?) között. Sokaknak csak akkor csapódik be az agyába hogy mizu, amikor valami komoly betegségbe esnek, s ekkor tudják csak átértékelni a dolgokat.

 Ez a nap beszerzésügyileg káosz lett. Hatalmas dugók, elhúzódó hivatalos ügyletek és folyamatosan késő beszállítások miatt szinte minden terv dugába dőlt, pénteken lesz miután kapkodnunk a fejünket, az már biztos. Unatkozni nem volt doglom, s közben még pár jól irányzott karácsonyi előkészületet is sikeredett megoldani. Lehet hogy idén sem marad el a karácsony? Sajnos ahogy észreveszem, az emberek nem költenek idén, nálunk ez a forgalman brutálisan meglátszódik. Hozzáteszem persze azt is, hogy a nagyfehérben járva se láttam a kosarakban lcdtvket, notikat, vagy bármi szórakoztató elektronikai motyót. Kenyér, cukor, liszt inkább. Hát, jobban élünk mint jópár éve.

 Az este futósra sikeredett. Egy kedves ismerőst látogatva meg jót beszálgettünk és a makrancos gép is igába hajtotta a fejét. Közben még egy későn érkező árúátvétel is sikeredett, majd megnéztem egy érdekes helyzetet. Sokan tudjátok a vatera és a teszvesz összeolvadt, s kicsit kevergős világ alakult ki kis hazánkban a használtpiacon. Az új cég nem szólna a felhasználóknak, hogy az eddig használt feltöltő progi nem jó, sőt az adatbázis is bukó, mert megszüntettek/megváltoztattak egy halom dolgot. Minden jó, ha a vége jó: egy kellemes pálinkázás volt a maradék részbe a terv, de a másik résztvevő nem vette fel a telót és vissza se hívott. Így hát irány haza, ahol egy kis online pókerezés várt. Jól indult, de aztén bejött pár török a játékba, akik nem voltak hajlandóak angolul beszélni, s a nyílvános chatben szövetkeztek össze a többiek ellen, durván emelgettek a preflopban, teljesen szétcseszték az egész játékot. Később egy skypeos notibemutatás és finomhangolás következett. Persze a sok egyéb kutakodás okán az idő jól elment, a fáradtság jól elkapott és blog nélkül az ágyba taszított.

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr152519253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása