Már hülyeségnek tartom ezt az elnevezést, hiszen minden nap megoldósnap, de valahogy a mai... mégmegoldósnapabb. Csütörtök= árúbeszerzés. Sokan akár szándékkal, sokan pedig anélkül erre a napra tervezik a rendelést is, így van egy kis futás a dologban hogy mindent még azonnal befoglalva esélyesen lejuttassuk kanizsára. Hiszen ez mindenkinek az érdeke: az ügyfél mielőbb szeretné a megrendelt dolgot, mi meg mielőbb az ellenértékét :) Szóval rohanás volt, benne érdekes mozzanatokkal. Nomeg a nap poénjaival. Itt jut eszembe, hogy két nappal ezelőtt meg sem említettem hogy adósságbehajtottam. Persze csak egy részét: Pammet lehúztam két isteni finom melegszendviccsel :) Vissza a nap poénjához: ma volt szerencsém egy kis pillantást vetni Nagykanizsa jövőtervére... Persze, lehet álmodni nagyot, de szabad e ennyire irreálisat? Ennyi szökőkutat, amikor a jelenleg létező egyetlenegy is olyan ótvar állapotban leledzik, hogy ihaj? Ennyi, közlekedés elől elzárt részt? Aki ezt kitalálta, az kb olyan mint Te, amikor azt álmodod hogy megnyerted a lottóötöst. Aztán felébredsz és rájössz: egy fityinged sincs valójában. Azt mondják az az igazi szegénység, ha már ígérni sem tudunk, de jelenleg még álmodni se merhetünk. 

 Este viszont sikerült elfelejteni egy ígéretemet. Elkalandozásom után egyszerűen eszembe sem jutott hogy volt valami még a mai tervben. Eszembe kissé későn úgy este 9 felé jutott, rá nemsokára a kedves hölgy is megjelent a telefonon keresztül, s alig győztem elnézést kérni. Cserébe reggel vele "ébredek" majd, korán meglátogatom. Egyébként a mai estémben ismét csalódtam a környezetvédelem lehetőségeiben. Nem a betétdíjért, de nem szokásom a különböző üvegeket kidobni, inkább elviszem és beváltatom, ami pedig nem beválthatós azt ott leadom. Na, fogódzkodjatok meg egy picit: a visszavitt 9 borosüvegből 1 azaz 1 darabot vettek át betétdíjasan, ergó 10%át lehet újrahasznosítani. Pl nem értem, hogy azt az üveget miért nem veszik át, ami szabványos, de az alja nem sima, hanem be van mélyülve. De ha nem veszik át, legyen, de akkor miért gyárt bárki is ilyen üveget? Olcsóbb, mint a lapostalpú? Ember legyen a (lapos) talpán, aki ezt megmagyarázza nekem! Amúgy a konklúzió: az Amstel Pulse jobb mint a Miller, bár 1-1 az állás a véleményt illetően.

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr681730719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pamm 2010.02.07. 13:03:58

Örülök, hogy ízlett a vacsi! :)

ph0t0 2010.02.08. 18:03:26

@pamm: clap-clap-clap Tudod mi ez? Ez a visszataps! :)

pamm 2010.02.08. 21:36:49

Hehe, értettem a célzást! :)

ph0t0 2010.02.08. 21:59:49

@pamm: Remélem is :) Valamikor majd járok arrafele :P
süti beállítások módosítása