s ha felgyújtják, úgy a jó. A mai napom az a meló volt. Egészen este 10ig toltam. 9től. De úgy érzem, érdemes volt. Érdemes, hiszen végre sikerült kicsit előrejutnom a dolgaimban, s ez inspirál engem. Persze más is történt, pédául fincsi spenótot ehettem ma, MaxiMix kávét toltam és jelzem: az új, citromosemblémás tibikavics valami fenomenális.

 Mielőtt elmásznék szlípmódba megemlítem, hogy mihelysz lesz időm, akkor baromkodok egy nagyot: hamár tegnap megkaptam a Benkő feleséget keres sajátra változtatását, így meghívok mindenkit egy kis agyatlankodásra: lesz egy kérdőív, ahol bárki jelentkezhet, s válaszolhat a feleségjelöltöknek feltett kérdésekre. A besztof persze közkincs lesz, becsszó. Mi más képet is nyomhatnék ma az arcotokba, ha nem esküvőset? Életem első s egyetlen esküvőfotózásáról van, s valahogy ez tetszik számomra. Juci és Balage azóta is boldogok, sőt nemsokára már hárman lesznek, drukkolok is nekik rendesen, mert közeleg a nagy nap! 

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr561589474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Radioastronomy · http://h-r-a-o.extra.hu 2009.12.13. 15:10:17

..nem az első.. :) az első ekkor volt 2004.09.04.
süti beállítások módosítása