A hétfővel kapcoslatos előíteleteimmel már talán eléggé tele vagytok, így semmi fárasztást nem fogok elkövetni ellenetek. Ja, húzos, problémás nap. Már megint, még mindig. Néha elgondolkozok rá, hogy vajon máshol is így telnek a napok vagy vannak igencsak kényelmes, nyugodt munkapozíciók más szakirányokban. Pl. elmennék szívesen mondjuk borkóstolónak...esetleg bicajszerelőnek....netán szakácsnak. Bár ki tudja mennyire lennék igazán használható. A fotóklubban ma készállapotot vettem fel, s találtam két, azonnali hasonulásra alkalmas egyedet, így bizton merem állítani: jelentősen rontottuk ma a közhangulatot a bal oldali patkóban. Így hát hiába próbáltam meggyőzőerőm jelentős részét bevetni, hogy valaki süssön nekem krumpliprószát. Csak a jövő júniusi szülinapomra sikerült, mint legkorábbi időpontra behozni. Ezértis felhívtam az egyik kedvenc kajáldámat, s ami nem sikerült személyesen, azt megoldottam telefonon: van aki süt (jó persze, pénzért) most és azonnal krumpliprószát nekem. Nyamm...nem volt teljesen a megszokott ízvilágú, de nagyon jólesett, ez most "kellett". Itthon azért leöblítem egy kis sajttortával, csak hogy fogyjon :)

 Ha hétfő, akkor nem lehet akkora áramszünet, hogy ne legyen Bengaaaaaa. Bengabratyó tréfarépaturmixot tolhatott intravénásan, merthogy kicsiniggerekkel ébresztette a luvnyákat. Szegény suncik asse tudták hogy mivan, aztán pattanhattak is ki a meleg ágyikóból, szendomachen sehr gut a kölyköknek. Majd jött a villámkapcsolás a csillagszületik vigaszágára: mindenkinek le kellett tolnia a Micimaccer dalt gagyi alapra. Páran asse tudták hogy hogyan van a szöveg, bezzeg ha azt kellett volna modnani, hogy ágyinkámatyfünfcihójró, az ment volna tutira. A kisarcok szerint Kurvandi volt a legfrankóbb, így a nagyarcú Bunkó elvitte randira...a saját privi házikójába. Paraszt módón nekiálllt fokhagymázni, lilahagymázni és zaba közben még az ótvar-sárgagombás lábát is masszíroztatta. Aszittem lesz valami petting, vagy akármi, de aztán go home by car lett belőle. Ott aztán a többi muff szétégetett cuccot szórt össze kurvandinak, aki nem vót teljesen zizzencs, levette miről van szó és besértődött. Libavernyogás, letsgoklikk kezdődött keményen. Tiszta ovi. Benga bepróbálkozott békítéssel, másodikra kicsit sikerült, de csak mert leitatta a biccseket. Drága egyetlen fix pontunk (mit pontunk, hegyünk!) Padödina olyan ruhát vett fel, s olyan szintű dekoltázst, hogy a gyomortartalmam a newtoni elméleteket egy pillanat alatt átértelmezte: próbált kitörni a helyéről, de iszonyú erőhatással benttartottam a cuccost. N.a.g.y.o.n. .g.á.z.! Ivett bedobott mindent: visszasmaccerolta magát a kieső pozícióból, így Barbi has left the building. Reggel máris balhézás volt: Hidrogéna beszólt Tüncinek hogy mosogassá mááááááá. Az meg elkütte a teszkóba akciós csak odautazásos nyaralást nézni a szibéria fennsíkra. Ezt pofázták a verdában is, amíg a csapat tolta magát lefele Siófokig. Snitt, aztán előzetes: benkő betolja majd a lompost Hidrogénának és Kurvandinak is....vagy csak úgy csinál? Majd meglássuk egy hét múlva. További kellemes fogyókúrát kívánok kedves tvhallgató blogolvasóimnak. A műsor végén kisorsolok egy győztest, akinek az ajándéka egy topless Padödinaposzter lesz. A méretről és a kidolgozásről egyenlőre még tárgyalok, mert egyik nyomda se vállalja be, annyira félnek a nyomdászok hirtelen halálától.

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr711547795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása