november 16, 2009 - meglepinap

2009.11.16. 23:36

 Nyugi, nyugi, nyugi! Ma nem kaptam egy deka ajándékot sem, de meglepetés az bőven ért. Kezdjük azzal hogy ha minden igaz nemsokára jelentős hírértékű elismerésben részesülünk. Aztán jöttek meglepő egyéb információk, amik méginkább megleptek... S akkor még az ügyfelekről egy szót sem szóltam. Egész délelőtt azonnali ajánlatokat adtam, hogy talán sikerül valamit "aprítani" a bográcsba ebben a határesetű válságos világunkban. Az ebédemet is bebuktam, pedig nagyon sajnálom, s a "pótlás" is közel délután háromkor sikeredett. Ja, és a reggel kezdetét el is felejtettem mondani! Samu belegelte a mikulásvirág egy részét, ami mint tudjuk mérgező. Szal napközben ahogy tehettem hazanéztem kamerán vagy személyesen, és pumpáltam bele tejcit rendesen, hogy meghajtsa-kihajtsa belőle a cuccost, amit beflamózott. Egyenlőre szemmel láthatólag semmi baja, remélem így is marad a kis falánk játékos. Meló után kis pihi, majd fotóklub és színház. Fotókubban nemzetköziesedtünk, hiszen szomszédos szlovén fotoklubbosok látogattak el hozzánk elsőként felvenni velünk a kapcsolatot. Nem voltak sokáig, de közös fotózásra s a későbbiekben közös kiállításra invitáltak meg bennünket.

 

Csak 1 mpes séta, és máris a Padlás előadásán szorongattam kezemben a gépet. Ismertem már a művet (ki nem?), de valahogyan ismét nem fogott meg. Néha nem is értem hogyan lett ebből ekkora "etalon", miközben számomra zavaros a történet. Mindegy, szórakoztató volt azért, dobok is két képet nektek.

Futottam haza, hiszen a tíviben ismét az "Aszott golyó" fedőnevű vén indián: Benga nyomul! Ebben a részben történtek: Kurvandi felhúzta magát, s levelet írt Bengának, aki nem tud olvasni, de mivel képregény, így felfogta a dolgokat. Asszem reggel az öreg kecske tréfarépát evett, merthogy képletesen szólva azt állította, hogy minden (jelenlevő) nő g3ci, hiszen spermának öltöztetve sikosítós pályán kromoszómákat szedhettek, majd el kellett venni a középső lyuk szüzességét. Lehet hogy Benga azt szeretné, ha így járna valamelyik "csajtól"? Érdekes egy képletes játék, ugyebár? Az agyatlan játék győztesét Tündérkét Baromarcú elvitte gasztronómiázni. Felvágott azzal hogy ezt a külföldi szót használta, mert Tündérke assetutta hogy eszik e vagy isszák. Pedig mindkettő, de mindegy, még a borospoharat sem tudták normálisan fogni. Sült kukackák, kínai apatej, szaké majd rá pezsi... be is baszcsiztak ahogy kell. Kiscsaj nembírta a kukacost, inkább másik állat lett belőle: róka! Oyeah! Aztán filmszakadás, reggeliznek kisestélyiben a zarcok, mintha parti lenne. Bengát Kurvandi eteti, többiek csepegnek kicsit. Bunkó gitároziik, Padödina vernyákol - Jesus cries! Kurvandit cseszegetik a többiek, mert dumál arról hogy szerelmes, nyűgösségében behúz Bengához egy üveg pezsivel, de megint képszakadás. Barbi kitette a lökhárítókat, Benga horogra is akadt, dumcsiott, majd makrózótt a cickókra, aztán magához is nyomatta őket. Szívosztáskor Ivett olyan gáz kesztyűben volt, hogy a takarantuszok megirigyelhetnék :) Benga durván lesmacizta Barbit, majdnem beleesett a cickók köze. Utána tolt kemény showdownt: az utolsó szívnél reckírozta az utolsó 3 csajszit. Kurvandi wins the round, s még le is smaccerolta Bunkókánk. Pinókkióna előadta, hogy deszar lesz Bengának nélküle, Dagiandi simán elhúzott a susnyásba. Levezetésképpen showderklub, ahol hiányolják Kiszel Tüncit. Jameg hogy zimánylindusunk mostantól énekel is. Indok: hiszen együtt élt jóideig egy énekes-zenésszel, magával a  kefírarccal. Vágjátok, nem? :D

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr851530748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása