Úgy tűnik, a nappalaim jobbak, mint az éjszakáim. Nagyon rosszul és keveset aludtam, gyakran felébredtem. Reggel keresnem is kellett magamat, hogy hol is vagyok :) Sikerült bepótolni, amit tegnap nem sikerült: bőséges szalonnástojás reggeli gyanánt. Így mér egyfajta nagyslukkal sikerült nekifeküdni a napnak, mely egész jól eltelt, persze meglepő hírek azért jöttek. Pl, hogy a T-g3c csoportnál hiába reklamálsz, 30 napos a reagálási határidő..persze, neked be kell fizetni a számlát, aztán ha döntöttek jóváírják. Hcö. Ez itt a fogyasztói társadalom lehetősége egy multival szemben. Frankó, de tényleg. Egyik üzleti helyünkön meg tisztviselőváltás történt, meg is lepett az eredménye, bár eddig is dumám volt a "de kicsi a világ, hát még kanizsa!". Ma végre alkalmasnak tűntem arra, hogy megszorongassam Sanyit squashban. Egész jól mentek a dolgok, fej fej mellett haladtunk és kemény végjátékokat folytattunk. Szinte kiegyenlített volt a küzdelem, de a végére vesztesként kerültem ki. Sajnos, de valakinek vesztesnek is kell lennie :) A sörözés kimaradt, vgyis inkább átkerült csütörtökre, merthogy fallaszti után tekertem színházba.

Egy sokat sejtető címmel, "Az ördög nem alszik" bohózattal és remek szereposztással jelent meg a pesti Fogi Színháza. Itt volt többek között Beleznay Endre, Straub Dezső és Oszter Alexandra. A rendezést Koltai Róbert jegyezte, s azt gondolom aki ott volt, jól érezte magát, a darab jó volt. Kicsit hosszú volt, de ez talán fel sem tűnt, hiszen olyan mozgalmas és humoros volt a darab. Bár a végjáték valahogy kicsit vontatottnak tűnt (lehet hogy ez a fáradtságomból eredt csak) Hazaesés, egy könnyed tea, képátlapozás és blogírás. Most pedig jön az alvás, jóéjt mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr61516878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása