21....nekem ez a szám teljesen olyan, mint a 13. Vagy nagyon jó, vagy nagyon szar. Na a mai ennek megfelelően közepes volt. Éjjel állatkísérletet folytattam magamon: megmasszíroztam a derekamat. Néha milyen jó dolog tud lenni, ha az ember nem látja magát kívülről :) A lényeg, hogy néminemű javulást volt szerencsém konstatálni a hátsómat illetendő. Persze arra ne gondoljatok, hogy volt-már-nincs effektus, szal szar még. A délelőttömet úgy éreztem: elfecséreltem. A jó munkához idő kell, a rosszhoz mégtöbb, de itt a jó munka is közel másfél órába tellett. Délután pedig úgy érzem hogy termékeny időszakom volt, amit elterveztem frankósan sikerült kivégezni. Meló után Zsófkával toltunk egy mítinget: ő valami ücsit+szendót tolt, míg én almásrétes ízű teát. Hülyén hangzik, mi? Még szerencse hogy az íze franyesz volt, a kiszolgálás korrekt, így könnyen sikerült magambatuszkolni a kétpohárnyi anyagot. Ezt követte egy remek kádnyi forró víz és mobilnetezéses IMezés. Ó igen, anyu ma buktát és kakaóscsigát csinált, ez volt az uzsim mára. Az este meló+kommunikáció vegyes elegye volt, melyben ismét úgy éreztem: nem igazán haladtam munkailag előre. De jól elcsacsogtam mindenkivel, s azt hiszem megvan bennem az az érdekes tulajdonság, hogy sikerül emberek lelkébe nyílegyenesen belelátni. Néha eléggé ilyesztő is tud lenni, de ha jól kezeli az ember, akkor hasznos tud lenni igencsak.

 Napokkal ezelőtt történt, hogy meghívott egyik ismerősöm a búcsúbulijába. Több évre külföldre megy, s ennek örömére-szomorúságára (megfelelő rész aláhúzandó) egészestés Get Ride of Party lesz. Nade hol, ez volt a bökkenő. Hát egy alternatív klubban, ami bizony nem a heterosexualitás fellegváraként emlegetett rendezvénycsarnok, az tuti. Főleg hogy jelzésértékkel megemlítődik: éjféltől musical alá travik - kinehagyd! Meglepetés e költemény, csecse-becse.

Nade a fotó: Nagybackónak környékén készült, afféle utolsó aznapi fotóként. Meglátni, meglőni és megkedvelni. Ilyen eccerű volt a képlet. Nem egy wasistdaskép, de van benne mégis valami kisugárzás. Kék kisvödör, piros virág, zöld ablak, barna kukoricás, fehér fal, rozsdás alucső. Ja, és 25, nem 21. Persze mit ér a kisugárzás, ha nincsenek vevők, érzékelő receptorok? Semmit. Szal ez a kép vagy valami, vagy semmi. Kinek mi.

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr251466627

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: www.minikami.it 2018.08.25. 10:48:24

Produit naturel qui remplace le ritalin - daurydz

Trackback: http://www.minikami.it/?option=com_k2 2018.06.17. 22:59:38

Ökotudatos hobbit ház egymillióból - Artinterior

Trackback: www.minikami.it 2018.06.11. 13:24:28

athens log in crack - Nimbuzz.alx descargar blackberry

Trackback: minikami.it 2018.06.04. 21:38:49

tvm solver onlines - Indro kasino

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása