Közel a kiállítás, érkeznek a jóemberek: kicsit felsűrűsödtek az események. Rohangálás, technikázás, okfejtés: be kell szerezni mindent a "hosszúhétvégére". Karton, jegyek, fotók, víz, kaja meg ilyenek. Mondhatnám: olyan sok mesélnivalóm lenne, hogy inkább neki se állok, azaz nem mondok semmit sem :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Szóval mától bizony szombat éjjelig a napifotók jazztémájúak lesznek. Amíg nem kezdődik a fesztivál, addig a kiállítás egy-egy darabját dobom be a publikba, majd finom friss, meleg képekkel lesztek megörvendeztetve. Na, ennek a pacáknak a nevét tartott legtovább kibaányászni, de megvan. Kőszegi Imre a becsületes neve és a magyar jazzdobosok egyik legnagyobb alakja. A kép érdekes, kanizsán készült tavaly, vagy inkáb tavalyelőtt? A Magyar Jazz Napja alkalmából voltak itt jelen s adtak egy remek koncertet. Van, amikor jó egy képen, ha az alany szinte belenéz a gépbe és van amikor éppenhogy túlzottan elrontja az egészet. Szerintem ez itt jó :)

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr161433071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása