Kellemetlen ébredés: ügyfél készüléke reggel 6kor az ő napi éresztését nyomta le nekem... ébredés után yard, majdan könnyen oldódó munkák, a délután pedig tele kellemes történésekkel: egyik kedvenc előadóm még ki nem adott albumát letöltöttem (frankós), véglegesen kiderült hogy egy képem kint lesz az Életünk fotókiállításán, a kanizsaiak közül egyedül. Viszont elfogyott a tejszinhabom es a neszkvikcsokim :(( Lehet hogy inkább vegyesnapnak kellene titulálnom a mait?

 A Jazzfesztivál egyik szponzora az én fotókiállításom névhordozója szeretne lenni, ez is a mai meglepik egyike. Hohó, a kiállítás! Lassan itt az ideje nekiállnom megcsinálni a meghívót és kiválogatni a képeket is. Töröm irdatlanul a fejemet, hogy milyen extrát, a megszokottól eltérő dolgot csináljak a kiálítással/kiállításon. Az első közös kiállításunk pikantériája a képek felfüggesztése volt: alul és felül szinte láthatatlan damilok tartották, a képek szinte a levegőben lebegtek. Most erre nem, de talán valami másra számíthattok kedves látogatók! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr131398459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Camka 2009.09.22. 05:20:25

Gratulálok :) Melyik fotód került ki a kiállításra?
süti beállítások módosítása