"so I drink the last drop of yesterday's wine" villant át az agyamon hajnalban egy régebbi maradék bontott borosüveg utolsó félpoharát majszolgatva kis Diana Krallt nézve-hallgatva. Harcsa Veronika is itt lesz a Kanizsai jazzfesztiválon, ráadásul az első napon. Ma a melóhelyen szinte végig egyedül voltam. Kapkodtam a telefonokat, adtam az ajánlatokat és hárítottam az ügyfelek meglepő kérdéseit. Még ebédre sem sikerült igazán időt szakítanom, amit koraeste pótoltam be pár kedves ismerősömmel együtt egy baráti adag Balkáni gyrosszal együtt. Még a Carlsberg is jólesett közbe, mert úgy éreztem: Lóreál (mer megérdemled!). Nem is említettem az éjszakámmal kapcsolatosan: múlt héten ki lett mosva a takaróm és a párnák is, így most tök kellemes illata van az egésznek, ami teljesen mélyreható/mélybőljövő. Talán jobban is fogok tudni aludni benne, remélem igencsak.

 Ma egy új kommentező, akinek még a személye is ismeretlen egy kedvenc Ákos idézettel honorálta a tegnapi napifotómat, amin a rács mögötti majomkéz látszódik. Nekem eszembe se jutott a képről Ákos, pedig nagyon szeretem. Szeretem, mert nagyon érdekes és mélységeket felkavaró szövegei vannak. Szeretem, mert remek zenékkel látja el ezeket a szövegeket és profi zenészekkel adja elő őket. Szeretem, mert finom és igényes, teljesen profi hang és látványvilágot alkalmaz koncertjein. Etalon. Lenne, ha politikai érzelmeit nem akkora túlsúllyal érvényesítené. Zenész és művész, így a szórakoztatás szerintem a fő feladata. Nem a Gumicukorra, vagy más poltikai helyzeteket minősítő dalaira gondolok, hanem a koncertjein kívüli ezirányú megnyilatkozására. Mindamellett szimpatikus, kedves ember, akivel volt szerencsém vagy 10 percet beszélgetni mindenféle témákról. Nyitott, de határozott véleménnyel rendelkezik és borbarát. Így hát a mai blog mottója: borból leszünk és borrá leszünk :)

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr991374243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fotozabalo 2009.09.11. 21:10:58

Szép kis nap lehetett...
Ez a kép viszont igazán magával ragadó, köszönet érte!

fotozabalo 2009.09.11. 21:23:16

Épp most fogok Ákost hallgatni, remélhetőleg... :)

fotozabalo 2009.09.11. 21:26:00

Ja, és hamarosan én is hallgathatom majd! ;)
süti beállítások módosítása