Persze, így nem látszik.... de úgy hogy 09.09.09 már mindenkinek leesik nem? Valahol olvastam hogy mára is volt hirdetve az aktuális világvége. Nem tudom a világ melyik felén olvassátok, de itt semmi se történt. Minden a helyén, bor is megvolt a hűtőben és semmi extra nem történt. Persze finomságok voltak a napban, nade minek beszéljünk a munkáról már megint? Este végre teljesítettem egy régi igéretemet: szereztem egy sünt, amit le is szállítottam. Most jó lenne egy ilyen sünös kép, de nincs. Valami máshoz kell nyúlnom...

 Egy kis friss a vadasparkból. A majom olyan erőtlenül, csüggedten lógatta a kezét, egyfajta beletörődöttséget mutatott a teljes kéztartása is. Nem egy hóképe, de azért nekem tetszett, mert én látom benne azt, amit akkor láttam. Gyakran beleesik a fotózos emberke, hogy olyan képbe szeret bele, ami valójában nem egy nagy szám, hiszen mások nem látják mindazt, amit a készítő érez. Remélni tudom csak, hogy ebben más is látja mindazt, ami (szerintem) benne van.

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr851372216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fotozabalo 2009.09.10. 11:30:31

"Megy a műsor,
Nézed az életem,
Majom a ketrecben,
Igen"

ph0t0 2009.09.10. 11:39:51

@fotozabalo: :) Akkor a mai kép lehet Ákoskoncertes?

fotozabalo 2009.09.10. 18:55:10

Amondó vagyok, hogy lehet! :)
süti beállítások módosítása