szeptember 01, 2009 - kajanap

2009.09.01. 23:55

Valljuk be, a lét fenntartásának egyik legkellemesebb szükségcselekvése az evés. Mert ahelyett hogy rosszizű gyökereket rágcsálnánk, mi emberek gasztronómiát teremtettünk és jobbnál jobb étkeket fogyasztunk. Kulináriát is teremtettünk, csak hogy a szarvasgombáról vagy a fekete kaviárról gondoljunk egy sorocskát. Szóval enni jó. Főleg ha nem valami McMűanyagot próbálunk. Nekem ma jó napom sikeredett, hiszen finom nyusziskakaó + pickes szendó reggelire, tojásosnokedli fejessalival + bonus baconos-tejfölös-füstöltsajtos dödöllefalatok lancstájmban és egy kis brassói tejfölös ubisalival volt a késői vacsi eleme. Bár csak a desszert hiányzik, de helyette beérem egy kis 2006os barikolt Cabernet Sauvignonnal. Szar egy nap, mi?

 Az Élet sava-borsa pedig az esszencia. Ezért is -képletesen ugyan- a kép is esszencia, hiszen az Experidance ilyen című előadásából való. Az Experidance (aki nem tudná) kis hazánk nagy dobogtatói közé tartozik akik a lábukkal vert erőteljes ritmussal és hihetetlenül precízen végrehajtott profi koreográfiával nyűgözik le a nézőközönséget. Aki eddig még nem látta, hát tegyen róla hogy megcsodálja hogy mire képes egy remek koreográfia, magasfokú kivitelezéssel 2x45 percben. 

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr721354434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása