augusztus 28, 2009 - szagosnap

2009.08.29. 00:27

 E öröm e bódottá! Nem tudom hogy kinek tettem ott lent keresztbe vagy kedvébe ott fent, de ma mondhatni nem voltak allergiás alliterációm (folyós orr, kaparós torok és zsibbadó szem). Azt már le se merem a diófa asztal alján kisujjal 3x kopogni, hogy tán végéhez közelít az elmúlt pár hét nemkissé kellemetlen érzésvilága. Szóval ma végre éreztem....ott fent, az orrmányomban, jajj de jó. Mint pl ubisali, barack, szőlő, lilaakác, erdő, parfüm. 

Más. Tegnap egy nagyon fontos doglot nem mondtam el a fehér porcicáról. Mármint gondolom mindenki azon gondolkozott éjt nappallá téve, hogy miként lehet ilyen DNShibás aprócska jószágokra szert tenni. Nos a megoldást megadom, nehogy valaki ebbe rokkanjon bele, aztán meg jó amerikai szokásként bepereljen, mert nem írtam ki a blogomra, hogy az olvasás okozta agyi elváltozásokért felelősséget nem vállalok, a blogot mindenki saját felelőtlenségére olvashatja csak. Megoldás: a porcicka fehérségét finom fehér por okozza, melynek alapanyaga a fogak csiszolásakor és fúrásakor képződik. Szal a feltalálási hely fogorvosi rendelők belseje.

Ennek örömére ma friss a kép, hiszen volt szerencsém végre eljutni oda, hogy a kölcsönbe eltarhált közgyűrűket felvéssem a fix 50es obira és makrózgassak. Persze a szemem nem jó, így vegyes lett a felvágott, hisz full manuálban kellett dolgoznom élesség terén is. Azért remélem mindenki díjazza a mai termésemet (bankszámlaszámom a profilomnál elérhető). Aki nem látná, annak megsúgom, ez egy mininapraforgó egész közelről megtekintve. Az alanyokat hazahoztam, de egyenlőre állapotuk válságos, a forróság kissé odarakott nekik egy "kishalált", de bízok a reggelig történő feltámadásban. 

Btw, dedicated to annak, hogy amikor hatalmas táblákban virult a nagytesó, akkor nem tudtunk közös időpontot találni egy modelles-napraforgós kattogtatásra. Ami késik, az megrohad, de állítólag jövőre is lesz még lehetőség.

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr91345358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása