augusztus 26, 2009 - nokinap

2009.08.26. 22:34

 Igen, az és győzött az egyik kedvenc főbűnöm (na nem a paráznaság már megint): a mohóság. Pálinka és 2 pohár forró tea. A lényeg: a hatás nem maradt el, egész jól ébredtem. Mármint azután hogy alig, ámde rosszul aludtam éjjel, pedig még egyik kedvencemet a Kegyetlen Játékokat is láthattam. Ó és az egyik fontos dolog: nem vagyok focidrukker, de LOOOOOOKI! Gratula a csapatnak, végre láttunk focit magyar csapattól, akik 2 gól után sem álltak le, hanem úgy hajtottak a második félidőben is, mintha "0:0 lett volna az állás". Miért nem tud a többi focista hasonló szemléletből játszani? Szívből-lélekből. Persze ez nemcsak a focistákra, hanem sokmindenkire is igaz. (ugye Tisztelt Képviselő urak és drága közszférai alkalmazottak?)

A mai napomat tőszavakban kapjátok: kakaó, pusszedli, tojásosnokedlisalival, ismerős megismerése másik neművel kapcsolatos tetteiből ( Grétsytanárúr forog a franciágyában otthon ( felesége hatalmas örömére .) )), melóhegyek, sárgadinnye+tejszinhab+neszkvikcsoki, gömbölygő Samu mögöttem, ácsingózás sajtostángli után. Utóbbi nagyon friss érzés, dehát ilyenkor vacsizni, meg kocsibaülni, elmenni a Nagy Fehérbe nehezemre esne rendesen. Kitalálhatnák a házhozszállítást... Így marad az éhkopp. Kipp-kopp.

A hétvégére tervben van (volt?) hogy a keresztfiammal Balcsira megyünk, sátorozni... Persze milyen lesz az idő? Szar, éjszaka meg kutyahideg lesz, így ez elmarad. Pedig ez az utolsó nyári hétvégénk idén. Gudbáj nyár, gudbáj szerelem. Szóval nem lesz hétvégén ilyesféle vagy bármiféle balatonkép. Pedig a mi kis tengerünknek is nagyon sok arcát lehet meglátni. Ez a kép idén márciusban készült a Balcsi déli partján, fagyasztó hidegben, de nagyon tiszta levegőben, így jó témának tűnt a magányos, elhagyatott csónak és a Badacsony szép körvonalának felhőfoszlányokkal tarkított elegye, melyhez egy kis nádmaradék, mint elmaradhatatlan balatoni tartozék társult.

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr171340839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása