A mai nap...hát inkább lapozni kellene. Tanulság mindig van, pl az ha nem teszel meg valamit ami becstelen lenne, az egyszer még visszaüthet. Fura egy világot élünk, az már biztos. Más: ma újra mélyítettem nemzetközi kapcsolataimat, melynek az eredménye egy doboz volt. Aranyszínű doboz, benne ezüstpiros kis zacskókkal és az ajándékozó kétszer is elmondta: "téééááá" + meg hogy "fürrő vísz". Persze kínai írásjelen kívül mást nem láthatunk rajta, így kissé necces a dolog, hisz nem tudjuk mit is iszunk. Ehhez mar a bónusz csak az illata, ami érdekes, eddig még nem érzett így nem tudom hasonlítani semmihez. Sajna a blog sem szagos, erről le kell mindenkinek mondania. De hogy nehogy úgy érezze bárki, hogy kimarad a jóból: tessék-lássék ím a csoda :)

Aki tud bármi kiolvasni belőle, könyörgöm szóljon :) Cserébe meg tudom mutatni neki a bélyeggyüjteményemet és egy kínai windows hibaüzenetet is :)

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr221320934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xwomen 2009.08.19. 13:51:32

az illata az jo, na es az ize?
egeszsegedre

ph0t0 2009.08.20. 10:38:19

@xwomen: Persze, mar tul is vagyok rajta, egyenlore elek :) reszletek a tegnapi postomban!
süti beállítások módosítása