Nos, alig kezdtem el, máris jubilálok - bár csak egyedül. Annyi baj legyen, egyedül is fogy a mandulabor, de kevésbé mintha többen innák, ez már csak a természet törvénye! Szóval ez a 10. napja a blognak, éjjenéjjenhurrrá! Azoknak, akik nem adtak ennyit neki, közlöm hogy bukták ezt a gondolatot :)

 

Node hogy mégse egyedül "ünnepeljek", itt egy ember, aki szintén ünnepel, csak nem 10et, hanem 60at, s nem napot hanem évet. Egy állócsillag a magyar zenei életben, aki nem adja el a lelkét senkinek és semminek a Zenén kívül: Deák Bill Kapitány úr, Kőbánya szülötte. Ő a jubileumot a Hatvan Csapás című CDjével ünnepelte meg és folytatta a folyamatos turnét, melynek elmaradhatlan része az ezeréves, kiszuperált Ferencvárosos zöldfehér törölköző. Tisztelem őt. Tisztelem, hiszen hiteles tudott maradni ennyi éven át, ami ebben az országban nem túl nagy divat. Tisztelem, hiszen neki nem olyan könnyű minden az életben, mint azoknak, akiknek nincs semmi testi hiányosságuk. Tisztelem, hiszen láttam 20 embernek koncertet adni, s ugyanazt az elánt és tüzet láttam a szemében mint amikor többezren álltak vele szemben. Tisztelem, hiszen kimondja azt, amit gondol, s nem foglalkozik a kijelentéseinek következményeivel. Remélem még sokszor lesz alkalmam a lencsén keresztül látni Téged a színpadon. Tisztelettel.

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr601316561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása