augusztus 15, 2009 - bicónap

2009.08.15. 23:36

 Éjjáéjjáéjjjáóóóó, bicajozni jajj de jó! (lenne ha nem csak annyi időm lenne rá, hogy átfutni anyuékhoz (kb 1 perc tekerés))

Hiszen ma (és holnap is) bicónap alias BMX bajnokság zajlik a Víztoronynál található pályán.

Ma ki is toltam az arcomat, Kisnigger vezetésével a délutánom rá is ment a dologra, de jó volt. El is kapott a hév, valamikor (amikor ember sincs ott kint) ki fogok mászni bicajjal és hagyom hogy előjöjjön a downhillvaddisznó belőlem. Persze pár esés után úgyis visszabújik kis kellemes vackába, de addig is puszítás fog történni hab testemen.

Gépre fel!

 


Tegnap szó volt egy hepiképről, így hát dupla vagy semmi kedves tévéhallgató és rádiónéző gyerekek tessék megismerni Macit. Maci vigyáz a kocsimra amikor nem ülök benne, és vigyáz mindenkire, amikor bent ülök :) Maci tegnap kapta a gyögyörű kis kiegészítőjét, de nem találom sehol sem a mikusapeszeltüntető szalmakalapját.... Ezért volt ez számára egyfajta kompenzáció.

Ja igen mégvalami, csakmost, csaknektek, csak 999,99 samuzinért. Tegnap éjjel olvasgattam egy sztorit, ami olyan kis valóságszagú és kissé DeJaVu volt (mert meg is történt velem, persze nem teljesen a leírt módon). Gondoltam is hogy megosztom így ebben a szűk körben a linket . Már csak azért is, mert ma volt szerencsém találkozni Kisnigger lányismerősével, Zsanettel, akit éppen azzal húzott, hogy ebben a sivatagosító forróságban fogadjunk már hogy nincs rajta bugyi. Sajnálatunkra nem tudtunk meggyőződni se pro se kontra a felvetés helytállóságáról.

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr21312133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása