Az emberi lét egyik legjobb találmánya az agy, pontosabban annak is az a része, ami a logikát szolgáltatja. Egyszerűen fantasztikus. Ez az ami gyártja az összeesküvéselméleteket, hiszen "minden reakciót ellenreakció követ" (aki tudja honnan való az idézet, az kap egy mezei pirospontyot, a megfejtéseket kommentben várjuk). Persze könnyű elveszteni a realitást, a kérdés mindig hogy hol van a "thin red line", ahol el kell táncolni, hogy képben maradhassunk. Véletlenek pedig nincsenek. Olyannyira hogy abszolút nincsenek.

Ma egy későre nyúlott munka örömeként jegesKV és forró fahéjas-almásrétes volt a jutalmam szűk családi körben elfogyasztva. Ennek ellenpontjaként megint nem volt idő fotózni, de holnap sportjellegű fotó várható előrejelzéseim szerint. Bár a mai kép is előttem volt, sajna már nem volt elég fény hozzá, bár a mai negatív végpontot nem jellemezte volna megfelelően az a hepikép.

Ámde ez egy szoció, az általában úgyis szomorú hangulatú. Ez a kép idén márciusi ha minden igaz és a balatonon készült ismerősöm nagyijának kutyájáról, Kormiról. A nagyi nincs éppen túl jól, így is jutott eszembe az ott készült fotó. Hideg nap volt, fázott szegény Kormi az udvaron és szeretethiánya is volt. Talán mindkettő látható a képen.

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr981310165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása