Ez már a második nap, amikor álmos vagyok napközben, persze a mainak az okával legalább tisztában vagyok...nem kéne éjjel hagymás-fokhagymás-erőspaprikás zsíroskenyeret zabálni jófajta spanyol édesborral....Namindegy, ma este úgysincs mit fotózni (bár lenne, de arra még gyurmázni kell utánaolvasással), így gyorsan az ágyikómba varázsolom magamat. Vagy itt jelesül a "B" verzió, ami egy kevés KVbevitel lenne. Londonban is a 4. napon jutottam odáig, hogy a minden végigbulizott éj után talán kéne egy kis allkolloidaszármazék az ébrenléthez. De a Starbucks jó kávét tolt :) (mindig eszembe jut a poénos pólók között a Starsucks feliratú).

ps: ezek _nem_ a mi poharaink, ennél qttúrátabban eszünk-iszunk-vigadozunk :)

ps2: a gonosz angliai házigazdáink Tibi és Alíz itt voltak Nknál az M7nél és nem jöttek be! Ezúton is kívánom nekik a ló legnemesebb részét, szárazon :)

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr461305055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Honey.. 2009.08.12. 21:58:31

erdekes a cim az aludnom kene es a kvs bogrek ellentete :)
süti beállítások módosítása