Amilyen a hétfőd... Ezt már ismeritek. Kemény és pörgős nap volt ez. Munka, kórház, munka, ebéd, munka, kiállítás képeinek kikeretezése (ergó ki velük a keretből), futás haza nyomtatni hóképére, futás velük beadni. Ja, csak nyomtatás közepén (mikor máskor?) derül ki, hogy kifogy a színes patron. Éljen-éljen hipphipphurrá! Na ez nem volt túl őszinte. Így az egyik képem kissé foltos lett, de mégis tetszett a tisztelt fotóklub színejavának.

Szal a letenyei fotótúránal kirakott kép lett az első, míg az ajtós a második. Így a mai napifotó az, amelyik nem jutott be az első 6ba, szerkesztési és színbeli dolgok miatt. A végén engem kértek fel, hogy beszéljek a képekről, mármint mindegyikről mondjak véleményt. Én, aki azt gondolja, hogy nála sokkal jobb fotósok vannak a klubban, véleményezze azok képeit is többek között? Lehet hogy jópáran elkönyveltek nagyképűnek, de kevés képről nem mondtam olyan dolgot, ami rossz. Legalábbis számomra, ezt hozzá is tettem szinte minden egyes képnél. Néhány esetben egyetértő bólogatásokat és hümmögéseket kaptam, néha kemény ellentmondásokat. De beszéltünk a képekről, s több véleményt hallhattunk, kicsit kihoztam az emberekből a véleményüket és megmozgattam a társaságot. Természetesen a saját képeimet a csapattal véleményeztettem, melyből sok hasznos dolgot tanulhattam. Hiszen az, hogy egy kép első vagy második lesz, nem azt jelenti, hogy tökéletes. Nem azt jelenti, hogy nem lehet jobb.

Húzás haza, és gépközben tvnézés. Ha hétfő: benkő. Pontosabban mostantól bendzsó, ezt a nevet kapta. Akik kihagyták volna a mai borzalmat, azoknak tőmondatokban kivesézem a történteket (igen, kötöttem előtte nagyértékű életbiztosítást mely öngyilkosság esetén is jó): bendzsóbráder bicstáncoltatással kezdett. A vén kujon fürdőrucis felvonulást karosszékezett végig. Voltak páran akik korukat, míg mások agyi képességeiket szárnyalták alul. Pedig némelyiknek még a szeméből is a kb 3 agysejtnyi értelem sugárzott ki. Bendzsóka menőzni próbált, három játékost elcipelt egy rómaikori szeánszra, bár odafelemenet vénhidrogéna már kihányt a verdából (hála isten volt olyan "intelligens", hogy nem be. Lehet hogy a verdában volt tükör, s az tett be neki? :) Aztán benga egyesével kettesezett, smaci, simishake: pinókkióna próbált titokzatoskodni, hidrogéna nyomult, melletlenkati meg bevallotta, hogy bendzso szarcsávó, s neki csak a képernyőrekurvulás volt a célja. Medenceparti: benga culágere szabinapként hidrogénát naptejezi, mellandit topless vizbenvonszolja, míg a főnök másikandinak gitározik, smacerozik majd kiküld. A süketszobában mindenki lelkendezik és el van ájulva bengától. A biccsek között kialakul két klikk, hidrogéna és hullámina egymásnakesik benga miatt. Ebből tuti balhé lesz, remélem valamelyik kikaparja a másik szemét, így bengának könnyebb lesz dönteni ki maradjon. Drága padödink nagyon szarul öltözködik, csúnyaságait felvonultatva dob látványt azoknak, akik eddig még nem tolták ki a rossz úton a vacsijukat. Ez a műsor a legjobb fogyókúracucc: ami benned volt kijön, s semmi étvágyad nem lesz. A hatás garantált, nézzétek csak meg trailert :D

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr641494255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása