Na ja. Nem vagyok egy egyszerű darab, az már biztos. De hogy miért is hagytam megint abba a blogot? Talán mert nem volt rá idő. Pontosabban: mert másra használtam inkább fel azt az félórát, amibe naponta a blog "kerül". De akkor most meg miért is írok? Talán mert a mai nap megér egy misét izé bejegyzést.

 A reggeli ébredés felért egy enyhe lórugással, hiszen a mai bootolási folyamat nemkicsit lagzott. Talán a hajnalig tartó munka és a mostani napok, hetek súlyos történései rontják az alvási együttható hatásfokát? Köszi, költői volt a kérdés.

 Beérni a melóhelyre lassanként kiszámíthatatlanná válik. Átlagosan nézve 4 perc kell a begördüléshez, de volt ez már 90 másodperc és 10 perc is. Ma egy 8perces sikeredett, hiszen a kukásautó, tanulósofőr, lámpamizéria kombó teljesen levett(e a gázról a ) lábam(ról). A nap egészen könnyedén indult, nem úgy mint a tegnapi, ahol kicsivel dél előtt már a "ha bejön még egy hülye, akkor szabit veszek ki délutánra" effektus kísért. Aztán persze beindult a hullám: egyik ügyfelünk azért nem tud utalni, mert az állambácsi a normatívát nem hajlandó kifizetni neki. A jogosságát a minisztérium nem vitatja, de nem tud választ adni az egyszerű kérdésre: mikor? Ha ez sokáig így megy, akkor lehet hogy kabalagyümölcsöt fog a kétharmados váltani: a citromhoz nem kell annyi festék se, az ízét meg sokan már most érzik. Másik ügyfelünk csődöt jelentett, mely gondolathoz egy körjegyzőség is csatlakozott. Hallottatok már ilyent? Egy falu csődbe ment. Eddigi hallomásaim szerint ha ilyen veszély állt fent bárhol is, akkor az állambácsi a hóna alá nyúlt és kihúzta a mínuszokból. Remélem, ez most is így lesz, de vannak kissé aggályaim is.

 A kávé (lásd feketeleves) folytatása derült égből érkezett. Egy párhetes projektben az ügyfél most vette észre, hogy két termék mégsem az, amit ő kért. Ezen én is meglepődtem merthogy konkrét ajánlatra kaptam árat a beszállítótól, aki figyelmetlen volt. Sajna olyan dologról van szó, ami nem gyakran van raktáron kis hazánkban, így 2-3 hét csúszásra lehetett volna számítani, ami naponta ketyegő veszteségként jelentkezett volna. Mint a feltételes mód is mutatja, ma mázlim volt. Találtam, foghatót, nemsokára kézbenlevőt! Hallelujjjaaaa! :)

 Mi is a jó a feszkó levezetésére? Hát egy brutális óra a squashpályán. Bár először a meglepetésre érkező felhívást visszautasítottam, később mégis igent mondtam már. Hiányzott egy ideje ez a fajta testmozgás, s most bőven éreztem magamban cuccot, amit ki kellett ütni. A kiütés sikerült. Életem legbrutálisabb győzelmét tettem ma le a padlóra: 7:3ra győztem, sokszor 8:3ról vagy éppen 9:4ről nyerve meg a szettet. Nem is kétséges, a kiemelt ütőerő és "azért is elérem" varázsige győzött. Sanyi teljesen kikészült, ilyen fáradtnak még sosem láttam, míg én (bár gyakran néztem az órára) egész jól bírtam volna még a sarat. Ezekután nem is volt kérdés, hogy egy sör mellett ünnepeljük meg e jeles napot, s könnyed órácskában a beszélgetés is rendesen jellemző volt. Egy kis gépjavítás és átadás, majd itthon az előbbi projekt ismétlése játszódott le, miközben félszemmel a kórházas estét követtem a nagy dobozban. Mivel minden jó ha a vége meggyesrétes, hát elhúztam alfába, irány Álomvilág Pihenés-szigete!

 

ui: millió puszi a friss sebre, az gyorsabban gyógyítja *

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr872516602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bbutterfly 2010.12.15. 09:12:22

Köszi, bár mire a puszik megteszik ezt a nagy távot, addigra összefagynak. Inkább biztosra menjél: élőben tuti hatni fog.

ph0t0 2010.12.15. 09:28:47

A puszik a vágyak sebességével terjednek, idejük sincsen megfagyni amíg odaérnek :*
Jelenlegi praxisomban csak házhozjövő ügyfeleket tudok fogadni, mellékhatások tekintetében kérjük kérdezze meg kardiológusát :)
süti beállítások módosítása