Hát nem. Ez a mindennap blogoljunk elv néha egészen kemény problémákba ütközik. Nincs is nagy kedvem ennek a napnak a krónikázására, szal rövid leszek. Amennyire persze csak sikeredik.

 A napi munka ismét nehézkésre sikeredett. Túl sok elvarratlan szál, jópár friss, de azonnali helyzet, s végül megfelelő végeztetés. Persze az ebéd megint megcsúszott, 3 környékén már inkább az uzsi felé készüllődtek a normális arcok, amikor én még csak toltam magamba a fini ebédséget. Meló után úgy döntöttem, hogy néhány ügyesbajos dolog végérejárása után bedobok egy fürcsis estét. A napi feszültségek levezetésére igencsak szükség volt, s a víz úgy éreztem megfelelő tisztító hatással bírt az agyamra és a testemre. Ez segített este egy halom dolgot megcsinálni, s úgy érezni ez is egy hasznos nap volt.

ui: ja, ma azért kikerült a netre megint valami...a kanizsai kórházzal kapcsolatosan valamifée hangfelvétel ütötte fel a fejét a Tecsőn, amiben ismét a jelenlegi igazgatót lehet hallani nem túl korrekten dolgokról véleményt nyilvánítani...mellékhírként azt csiripelik a madarak, hogy a jelenlegi városvezetés szemet kíván a dolgok felett hunyni...ráadásul a Jobbik helyi képviselője sem a törvénytelen tények és tettek sokaságát szeretné tisztába tenni, hanem csak a felvételt készítő jellemét bírálja. "Miféle világ ez körülöttem? S hova lettek az álmaim?"

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr542440675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása