Megfigyeltétek már, hogy a vasárnap mindig a legrövidebb nap? Próbáltam időben feltápászkodni, hogy kiessünk a napi bolhapiacra. Ebből a siker az az volt, hogy kicsivel 9 után landoltunk volna a vásárcsarnok keleti oldalán levő parkolóba. Hát azért "volna", mert az önistenű arcoknak köszönhetően simételten heveny le- és felmenőszidalmazás következett, merthogy vannak akik nemes egyszerűséggel 2 kocsi helyét simán elfoglalják, nomeg olyan érthetetlenül random módon állnak meg, hogy az felháborító. Pár perces keresés, nomeg egy eltávozó kellett hogy végre sztenderre kerüljön a verda, mi meg a felfedezés útjára. Egy szépséges csillár, egy frankós dvd lejátszó került a tulajdonba, melyből az utóbbi sajnos visszakerült az eladóhoz, lévén hogy SKSH jelenség állt fent. Sebaj, ha már vissza kellett menni vettem egy újabb órát bagóért, melynél a hordozott érték számított: remek szíja volt, ami már egy múltheti órának lett ékes dísze. Csillár a helyére, szíj a helyére, irány ebéd!

 

 Hosszúra nyúlt, sütivel befejeződött fasírtos-tiramisus történet után kihasználva az újabb napsütéses jóidőt egy kis csótózás következett. Sajna Morzsinak tele volt a táncrendje így kimaradt a mókából, utólag tekintve jobb is, hiszen fogathajtó verseny végére értünk ki. Morzsi meg tudtalevően lóutáló, szal tuti balhézott volna a nála kicsit nagyobbra nőtt nyihegákokkal. Jó volt a frisslevegőn sétálni, s élvezni a nap gyengülő erejét arcunkon. Egy gyors tankolás, kutasfekáék lealázása, majd fini, lightos vacsi jött, majd egy kis tv és lusti. Gudbáj 44. hét!

ui: már megint nem nyertünk a lottón...tud valaki valami cheatet a 6oslottóra? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr572433139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása