Vannak olyan napok, amikor történik jó és rossz is vegyesen. Sőt, a napok jelentős része ilyen, persze ez csak akkor igaz, ha hajlandóak vagyunk az apró jót és apró szépet is észrevenni és megélni. Ennek logikájából ma inkább nem hagytam semmin sem felmérgesíteni magamat és inkább a teendőkre koncentrálni. Teendő pedig volt rendesen, hiszen Sanyi egy újabb hétig lesz szabin. A nap a hétvégi élménybeszámolókkal kezdődött, ahol halhattunk ugyanazon helyzetet más és más szemszögből, nomeg jópár apróságot, amire oda esetleg nem figyeltünk fel. Gyorsan átfutottuk a képeket és summáztuk: jó kis este volt. A hónap elejére való tekintettel érkezett egy kisebbforma árú is, melyet szépen a helyére tettünk. Előre bejelentett esetként aszfaltozás volt a kapubejáróban, mely a bejelentettnél korábban kezdődött, így a tervem egy része dugába dőlt, bár ez csak időátümezést kívánt. Legalább volt relatíve időben kajázásra lehetséges. Az akadálypálya feloldása után gyorsan elintéztem a teendőket, s egy régebbi történetnek is a végére futottam végre-valahára. Egy hiányosság miatt visszatértem a szombati tett színhelyére, de gyorsan végezve nem sokáig morfondíroztam a közeli múlt történésein, inkább siettem vissza a dolgomra. Hazaérve egy kis lusti következett, majd pakolgatás, ki s munka, s egy (biztos tök jól sikerült) fotóklub light&young kihagyása történt. Vacsi, pakolás, munka, blogpótlás, borbeszerzésre felkérés, majd egy villámcsapás következett. Nem mintha nem lett volna kicsit a levegőben, de azért mindenkit váratlanul ért. A tanulság persze adott: amit 2 ember tud, az már nem is titok, bármennyire is etikátlan, vagy tán törvénytelen a kitudódása. Persze a kérdés még mindig kérdés maradt: vajon a cél szentesíti az eszközt?

ui: most kaptam még egy rossz hírt, de erről már inkább nem írok. Majd ha sajnos tényleg aktuálissá vállik, akkor úgyis megteszem, bár remélem valami csoda okán erre sosem lesz szükség. Bár nem tudom, vannak e még csodák...

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr612194635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása