július 14, 2010 - jegeskávé

2010.07.16. 14:09

 Talán a nap legjobb momentuma volt a fenti. Ülve egy légkondizott pláza kellemesen hűvös kövén, programozva egy képújságot, ahogy az emberek kerülgetnek, mert útban ülök. Asszem elég sokan érezhették hogy ez a "marsróljött" meg mi a fenéért ül itt, de a monitorra nézve  talán jelentős részükben felsikoltott a belső hang: Áhááááááá! Dolgom végeztével pedig jó volt gyorsan magamba szippantani egy kellemes jegeskávét, s egy kicsit mélyebb témákról is elbeszélgtni egy 10percet. Nomeg kifelé menet bókként megkapni kisnyilvánosság elött megfelelő hangerővel "Jó veled dolgozni!". Persze volt a napban még jó pont igencsak, hiszen megismerkedtem a "veszélyesszeművel". Veszélyes szemek, aki beléjük néz azt kissé hipnotikus eufória kezdi kerülgetni, így alkalmazása csakis és kizárólag napi egyszeri rövididejű kezelésként használható. Nade majd talán meglátjátok hiszen tervbe került egy olyanfajta fotózósdi is, de ez még a jövő zenéje lesz. Osztánmeg történt egy ajánlás, hogy miylen jó a kaposvári fürdő, melyre jött mindjárt egy rossz véleményezés is, így a jelenlegi állás 1:1. Megnézve a honlapjukat elborzadtam hogy hogyan lehet ilyen rossz fotókat feltenni a nagy nyilvánosság elé... Az estém nyugodtan, családi körben telt. Fiamnak fogadtam egy SQL adatbázist, s mint jó apa kijavítgattam a hibáit. Hajnaltájt sikerült ágybaesnem, s reggel 7kor szinte felriadtam.

Tudom, jópár napja nem kaptatok fotókat. Szánom-bánom bűneimet, de nem volt okom arra hogy a kezembe vándoroljon a gép egyéb elfoglaltságok miatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr472155588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása