július 13, 2010 - ideális!?

2010.07.13. 00:01

 Ezek a nők már csak ilyenek...vannak jópáran, akik már-már nem érthető módu ideálokat gyártanak maguknak, mondjuk anorexiásakat. Ezekkel az ideálokkal csupáncsak egy gond van? Az hogy hasonlítani szeretnének hozzájuk, s ezért enyhefokú agymenésre jellemző tetteket is bevállalnak. S mindezt miért? Hogy kergessenek egy téveszmét? Vajh miért nem rázza meg aki közel áll hozzájuk?

 Nem tudom ki vette észre, s ki nem, de én bátran kijelentem: durván meleg van mostanság. vagy mi öregszünk ennyire, vagy egyre bolondabb az időjárás. Hatalmas esők, iszonyú hőségek, télen borzasztó fagyok. Az átmenetek eltűntek, lassan kiírhatjuk a szótárunkból a tavasz és az ősz szavakat. Vajon miért? A kardvirágok is megzizzentek...ahogy látom újra fognak virágozni, idén már másodszorra.

 Még egy dolog van, ami ma kiverte nálam a biztosítékot ( szép kis nap ez, ugye? :) ). Szerintetek mennyire etikus az ha egy "celeb", akinek a párja is celeb, aki mellesleg jól fizetett modell, több férfimagazin címlaplánya is volt munkanélküli segélyt vesz fel? Nekem valahogy kicsit gyomorforgató a dolog, bár ami jár az jár, nade hol van meg az etikus határ? Főleg ahogyan a történet kezelve van, ha hihetünk az alábbi linknek... szentkoronaradio.com/belfold/2010_07_11_segelyen-el-a-milliomos-pokeres-noje

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr502147824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása