El tudok képzelni kellemes ébresztéseket. Pl valaki megsimogat, arconpuszil, esetleg egy pohár kakaó illatával tesz éberré. De hajnali 5kor smsre, 7kor pedig más telefoncsörgésére-beszélgetésére ébredni nem tartozik ezek közé. Tudtalevő, hogy nem halkítom le a telómat éjjelre se, főként nem ha nem kanizsán hajtom le a fejemet, hiszen távolabb a családtól bármikor kellhetek. Szóval alig 1-2 óra alvás után így ébredni, majd szinte vissza se aludni szinte a földön fekve kicsit a rosszul sikerült alvás kategóriájába soroltam. felkelés, zuhany s egyéb kötelező körök, majd elindultunk egy kis autós városlátogatásra, panorámanézésre, mely kicsit megcsúszott, így késve indultunk Orfűre. Ha már ott vagyunk Pécsen, miért is ne nézzönk át a dombon keresztül a közeli hókörüli városkába? Kellemes rallyeútvonalon pörögtünk, majd toltunk a tó partján egy jó jégkrémet, s mivel dél már elmúlt, nyakunkba vettük a gázpedált (izé, ránehezedtünk kissé), s a már tegnap ismertetett kellemes útvonalon hazafutottunk. Itthon a délután gyorsan eltelt, több helyre mászkáltam, egy kis "ágyrajárás" is belefért, majd elindultam az est főattrakciójára, a Budapest Bár szabadtéri koncertjére.

 

Sofőrködtem, idegen autóval. Pont az előtte levő koncert végére érkeztünk, így kivárhatuk az átszerelést. Az időt meggymárkázással, dodgemezéssel és PR cuccokkal töltöttem. Pl ezeréve látott Laxis öcsémet faggattam ki a privát viszkitőzsdéjének alakulásáról, nomeg a mizu témakörről.

 Elkezdődött a koncert, s pillanatok alatt fantasztikus hangulat alakult ki az első sorokban. Az emberek táncoltak, mosolyogtak, énekeltek. A színpadon levő csapat is mindent megtett hogy fokozza a hangulatot: remek dalokat hallhattunk a szép számú tagoktól. Mint mindig ha jó produkcót látok, elkapott a gépszíj fotózást illetően, s keményen kattingattam mindenfelé. Egy kis ráadást is sikerült tőlük kicsikarni, majd távoztak egy - rövidnek tűnő - ámde velős koncert végén. Bár még egy fellépő visszavolt, a népek mint ilyenkor megszokot, hazafelé vették az útirányt. Asszem nekik volt igazuk. Gábor kérésére belehallgattunk az általa más okból ismert csapatot, akik elég negatív élményt hagytak bennem. Az ének hamiskás, intonanciahibás és ritmushibás is volt gyakorta. Rövid időt hagyva az élményeknek indultunk utunkra, majd jött is az ágyikó, hiszen holnap megint hétfő!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr272132166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása