június 17, 2010 - bidding

2010.06.18. 17:42

 Ma melózás volt egy bidding miatt. Vannak helyek és esetek, ahol ezt a módszert alkalmazzák a beszállító kiválasztására. A licit egy keretszámról indul és a vége csak a résztvevőkön múlik. Ha valaki az utolsó 2 percben licitál, akkor a automatikusan meghosszabbodik a zárás 2 perccel, hogy mindenkinek legyen ideje végiggondolni hogy mit tegyen és mennyit. Egyszercsak se szó, se beszéd felfüggesztették a licitet. Persze telefonálni nem tudnak hogy mizu, persze hogy én hívtam fel őket 5 perc múlva hogy mi van. Jött is a válasz, hogy lassú a net valami miatt, felfüggesztik 20 percre. Erre szó nélkül elindították 15 percen belül. Még szerencse hogy azért szemem a pályán volt és sikerült megnyerni a legjobb licittel a dolgot.

 Este itthon intézkedtem, majd segítkezdtem szálásfoglalásban éjszakába nyúlóan. Ha van igazság a régi mondásban, miszertint a  "jó munkához sok idő kell, a rosszhoz meg még több" akkor nagy bajban lesznek...

Ma két dalt kaptok. Mindegyik másra és máshogy hat. Az első legyen a könnyedebb, ami a nevetőizomzatunkat támadja be. Dán Dog bratyóék megint nagyot alkottak a szeren, hát megosztom veletek.

 

A másik dal már kicsit agybavaló. Hallgassátok csak a szöveget és mindenki próbálja kihámozni az érdekes jelzős szerkezetekből a mély értelmet és tartalmat. Ugye nem is olyan könnyű, mi?

 

 )ami még extrán megfogott a dalban az az hogy együtt éneklik, tökéletes pontossággal és egymásra se nézve/lehunyt szemmel(

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr692092063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása