június 09, 2010 - visszazök

2010.06.11. 00:06

 Nem könnyű visszazökkenni a már megszokott irodai melódiába. Persze tennivaló akadt, kedvesek a kollegák: meghagyják az embernek a munkát. Furcsa dolgot konstatáltam ismételten: ha az ember mozgásban van, akkor gyorsabban telik az idő. Nomeg jár az ember agyacskája a közelmúlt történésein. Nomeg röhög kellemeseket a kijött poénokon, mint pl amikor valaki többször is hibásan tett meg dolgokat, s beszólva "Rád jár a rúd" megjegyzéssel volt aki rávágta a kis magyar borzasztó Belmondó nevű csapat refrénfordítását (akit érdekel keresse meg). Persze az elmaradhatatlan egymáscukkolások se hiányozhattak mint pl: "álljál már vissza a képbe, mert a csajra élesítettem, nem rád". 

 Nyár van, forróság. Eszembe is jutott, hogy lassan jó lenne kitalálni a nyári menetrendet, hogy mikor hova merre is kéne menni. Ajánlatokból sincs hiány, már csak nekem kellene jó(ka)t döntenem, hogy a nyaralás témájában meglegyen a kialakult itiner.

Hova is kellene menni?

Új, ismeretlen helyekre, vagy inkább régi, beváltakra?

Megapoliszba, vagy csak ki a szabadba?

Esetleg mindegyikből egy kis csipetet?

Ki tudja, mi lenne a jó.

De döntenem, na azt nekem kell.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr22073073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása