Indulás kicsivel 8 után, tervezett érkezés alig délre. Ja...csakhogy akadt az M5ősőn pár játékos, melyből keresztbe árokba forult teherkocsi, rakománya az úton, az M0as M7es részénél két egymásnak csattant kamion, a Lágymányosin pedig 3 egymásbacsúszott szgk. Szóval kicsivel 1 utánra sikerült avanzsálni az amúgy érzetileg rövid utat. Hiszen megy az idő, ha jó társaságban van az ember és végigbeszélgetik az utat fontos kérdésekről.

 Hazaesve cucc leszór, Samu megsimiz aztán go to work. Várt bőven teendő, el is voltam mendegélv mindenfele. Ebédre is csak 4 felé támadt időm, de nem volt okom panaszra, finom kis (est)ebéd várt. A meló végén a szomszédban az üvegesnél próbáltam segédkezni egy angol miatt, aki eléggé érdekesen szemléli a világot. Persze, mindenkit meg lehet és meg is kell érteni. Nomeg kielégíteni az igényeit. Majdnem 6kor estem haza, amikoris volt még egy köröm, mely közben sikerült egy jó dumálás is a Kutasfekával, aki volt Nikon bemutatónapon. Go home, kipakolás, rendezkedés. Nagjyából ez el is vette az energiámat, s lerogytam a net és a tv elé, s pár apróság megoldása után későn (kb 11) be is borultam. Végre a saját kis ágyam. Ez azért nehezen pótolható, bár lehet ágyad s asztalod bárhol, de othonod csak egy helyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr992034354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása