be ne menj érte, inkább vegyél egy új kalapot!"

 Bárki bármit is mond, tudtak valamit a jó öregeink. Okosakat mondani feltétlenül. A mai délelöttöm naposabb részét a bíróság épületében jelentős várakozással töltöttem el. Tanúként tettek vissza nem utasítható látogatási kérést, s bár a nagybecsű Oscar film óta tudjuk, hogy Csótány Joe mindig azt mondta: ne tanúskodj, tovább élsz! Az egészben az a legérdekesebb, amikor a szemedbe mondja a másik fél, hogy amit te mondtál nem igaz, ergó nyilvánosan hazugnak kiált ki. S teszi ezt teljesen érzelemmentesen. Pedig valaki itt nem mond igazat, s az a valaki nem én vagyok.

 Ebéd után külső dolgok, majd külső meló következett. Sikerült ismét egy újabb fontos dolognál egy mérföldkövet elhagyni. talán nemsokára teljesen sikerül a végére jutni ennek az útnak is. Közben jött egy remek hír: régóta terveimben szerepelt, hogy egyszer elmegyek és megnézek valamit, amiről már sokan, sokat, de főként ugyanazt mesélték. Nos, most úgy tűnik hogy egy nagyon frankó csapattal magam is részese lehetek egy nagymagyar ünnepnek, a Csiksomlyói Búcsúnak a jövő hónapnak a végén. Munka után OBI(vankenobi), ahol próbáltam nézni a teraszra valami asztalféleséget. Futás haza, hiszen még 80 képet meg kellett színtelenítenem, bár már el kellett küldenem a képeket éjszaka, kíváncsi voltam a fotoklubosok véleményére, hogy ők melyikekekt javasolták volna elküldésre. Nos, azok a képek, amiket elküldtem, fel sem merültek, sokkal inkább olyan képeket választottak, amik modernek, egy-egy ember van rajtuk. Én meg a konzervatív, pontosanszerkesztett többszereplősöket. Na, ezt sem tudjuk meg, hogy mi lett volna ha...

 

 

 Este volt a felnőtt bérletek utolsó előadása, így egy remek komédiát nézhettünk meg Vidám kísértet címmel. Szerepüket maximális átérző színészek, érdekes kellékek és jó alaptörténet. Ja, és egy darabokra tört váza, amit sikerült egész jól meg is örökíteni. De a nap nem ott végződött, hanem egy szinte kihalt hipermarketben. Vannak helyek, ahol csak akkor lehet serénykedni, ha már vevő-vásárló-nézelődö sehol sincs. Egy projekt részeként információs tvket helyeztünk el, bár még maradt holnapra is bőven teendő. Persze Murphy sógorunk velünk volt, s pár előre nem tervezett mutatvány még most is ad az agyunknak megoldandó feladatot. Sebaj, majd álombaérkezés előtt kitaláljuk.

ui: szolgálati közlemény! Pintér Gábor külső munkatársunk jelenti, hogy a tegnapi spinningmaraton győztese a Gázgép-Szájbarúgó csapata lett 205kmrel és 46os átlagsebességgel, akik egyik amúgy kajakos tagja látható az utolsó képen, névszerint Vranics László alias Ubi. Bár most egy hatalmas törés jött így az életembe, hiszen eddig aban a hiszemben voltam, hogy a kajakot a karok mozgatta evezők tartják lendületben, s nem valami lábbal hajtott micsoda :O

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr181936007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása