Ok, nem kell parázni. Valójában a 13 nem feltétlenül hoz rosszat, de nem is hoz feltétlenül jót. Namost, ma olyan történt, amire azt modnatam: sosem rosszabbat. Egy kis ideje van lakáshitelem (melyet jó ésszel csakis forint alapon vettem fel) az egiyk banknál, s ma egy érdekes levelet kaptam tőlük. Valamilyen okon elszámoltak pár dolgot, s így bejelentették (egyenlőre összeg nélkül) hogy pénzt utalnak vissza. Értitek? Bank. Pénzt. Utal. Vissza. Ezt is megértem, ezért tényleg érdemes volt felkelni. Azért van bennem egyfajta félsz, hogy lehet hogy visszautalnak 132 forintot, vagy valami ilyesmit :) Nem is félsz, inkább csalódási lehetőség. A mai nap szépsége volt még a kerékcsere. Ami múltkor nem megfelelő gumik okán meghiúsúlt, az ma megtörtént új papucsokkal. Az egeész mai nap esős volt, s esős volt az emberek hangulata is. Sajnos ilyenkor igazolódik be leginkább, hogy az ember a természet része, s hasonul hozzá. Szal ha az idő borús, az ember (hangulata) is borús. Bizton merem azt is állítani, hogy ez a kor előrehaladásával csak egyre rosszabb lesz.

 S vajon mi adhat az embernek plussz energiát a rossz napokban? Mint a képen látható, az én melós asztalomnak ezen apró vuducsoport a dísze, mely egyenlőre még érintetlen, bár nem tudhatjuk meddig húzza valójában a sok finomság. A csokinyúl izés csokiboc félbetőrve remek pohárként tud szolgálni, míg az oldalsó azonosítatlan származású aldehidképző folyadékokra a halálfej, mint méregszimbólum tökéletesen elkellne. Mindezek után az ember könnyedén megeszi a hívó szót: gouranga, azaz légy boldog (vagy legalább bulldog :) )!

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr491922368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása