Új hét, új élet. Vagy mégsem? Maradjunk az utóbbinál, hiszen ez egy frontos, konfliktusos nap volt. Az önérzetes ember nem feltétlenül rajong a valótlan vádakért, az biztos. De minden nap maximum 24 órából tevődik össze, melyből ha kell hát jó részt át is lehet aludni, mely alatt vajmi kevés történés tud létrejönni. De a hétfői fotóklub azért nem maradt ki, hiszen az már egyfajta rítus, hogy az ember jelenését tegye. Ma végre kialakult a végső küldendő anyag a Mafosz 2010es pályázatra, valójában több jelentkező lévén az edigi válogatáson fentmaradt képek játszanak, melyek közül sikerült a személyenkénti maximumot, azaz 3at megütnöm. Aki régóta olvasóm-nézőm az már ismeri az összes képet, kivéve egyet, ami a mai. Szal idén játszik a kékszallagos ajtós, a Csíkzenekaros ülős és a majomkezes. Talán kis töprengéssel meglesz hogy melyik a mai :)

 A klubban egyébként parázs vita alakult ki, melynek mivoltja abból volt, hogy miért digitálisan válogatjuk le a képeket, s miért nem előhívás után. A régi motorosok még úgy gondolkoznak, hogy az a kép, amit megfoghatunk s nehezen értik meg a virtuális galéria fogalmát. Persze ez -szerintem- csak idő kérdése lesz, hiszen már van egy kezdeti weboldaunk a fotóklubbal. A foglalakozás jól zajlott, majd a végén egy tartalmas beszélgetésbe merültünk egy kollegával a fotózás mint életmód mibenlétéről. Jó néha az embernek hasonszőrű gondolatokat kihallani másból, mintsem kimondani. 

 Hazaérve sikerült egy fontos beszélgetést megejteni a neten, melynek a folytatása várható még a héten. Talán sikerül kicsit pozitív hatást gyakorolnom az illetőre, mert azt gondolom hogy azzal hogy az ember a világot negatív szemüvegen át szemléli igazándiból csakis önmagának árt. Aki pedig már olyan balga, hogy magát bántsa, arra rá kell szólni megfelelő eréllyel.

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr481922355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ikariam Gyerek · http://ipolytarnoc.blog.hu/ 2010.04.15. 16:22:33

Üdv szép fotó én is fotózom de nem színeset, hanem fekete-fehéren.
Nézd meg ha érdekel: fotografie.blog.hu/
süti beállítások módosítása