április 10, 2010 - babanap

2010.04.11. 02:30

Hajnali negyedkettőkor smsre ébredni nem egy jó dolog alapból. Főleg, ha reggel felébredsz és emlékszel rá, hogy smsed jött, de nem tudod kitől s nem tudod mi. De amikor megnézed, mindent elfelejtesz és csak örülsz. Hiszen egy közeli kedves ismerősödnek megszületett a gyermeke. Maradi módon nem akarták megtudni a nemét, bár sokszor voltak röntgenen, mindig elhessegették a gondolatot, hogy megkérdezzék: van e kukaca, avagy nincs kukaca. Nincs kukaca, ez a rövid végeredmény, a nagyobb az az hogy hogy Nóra és hogy 46cm :) Ez nagyjából betöltötte eddig az éjszakámat, hiszen a baona szerint az egészségére ilyenkor elfogyasztott alkoholmennyiség fordítottan arányos a babát érő betegséget és a szülőket érő babasírás mennyiségével. Attól félek, hogy maradéktalanul nem tettünk meg mindent, merthogy egészen jól állt a kis csapat a program végén. 

 A mai délelőtt szabad lett volna. Lett volna, ha nem tesz az ember semmit, de persze nem tuott simán ellustulni az ágyban, hanem mennie kellett. Egy ígéretet teljesíteni, melyre rendesen rákészülve érkezett, de hasztalan. Valaki mást már felkértek rá. Szal ott állni mindenre készen, kb 2 percre a megvalósítástól eléggé érdekes volt. Hmmm. Ebéd előtt még egy kis besegítés a cégnél, majd kellemes lusti alias szieszta következett. A felébredés után realizáltam, hogy bizony lassan este van, és menni kell fotózni egy táncgálára. De előtte még gyorsban egy scanner, ami persze megszivat. Nemkicsit, rendesen. Így lekésve a gála elejét érkeztem, s azt éreztem: talán nem maradtam le semmiről. Lehet hogy a hiba bennem van, de egyre inkább észreveszem a hibákat. Amikor nem mozognak ritmusra egyesek, amikor az arcukra van írva, hogy nincs kedvük, nincs lelkük a produkcióhoz. A fényről már nem is merek megszólalni...olyan piros világítás volt, hogy borzasztó. Piros és kevés. Későn kezdtem, későn is végeztem, a tervezettnél később sikerült. Sipirc egy kis friss előszörsütött aludttejes prószáért (ami nagyon finom lett), majd kis vacsi után a már fent említett italpusztítás tartott eddig. Nomeg egy nem tervezett kör valahova...

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr581911023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása