február 24, 2010 - Bécs

2010.02.24. 22:22

 „Nászutunk hatodik napján, amikor a lelkem tele van a boldogággal és a Téged féltő szerelemmel...”

Bizony néha ilyen tesztoldallal áld meg a kedves ügyfél, aki reklamációs jelleggel hoz be tintapatront. A mai reggel egész könnyedén ment, bár szerintem eléggé sokat forgolódtam az iccaka az ágyban. Vannak olyan reggelek, amikor a dolgok szépen, szinte emberi hozzátétel nélkül működnek olajozottan. Időben elkészültem, időben elindultam és pár perc alatt meg is érkeztem a Felvonulási térre. Bőven volt időm még el is helyezkedni, s pár régi ismerőssel megvitatni az utolsó találkozás óta eltelt történeteket. A csapat a felszállás után elkezdett máris melegíteni, díszes üvegű pálinka indult el a zártkörű rendszerben fogyasztásra. Közben megindult a reggeli szendvicstúra, nomeg a baromkodás, így ideúton nem sokat tudtam foglalkozni a dolgaimmal, de ezt nem is igazán bántam. A busz hátuljában olyan jó hangulatot csináltunk, hogy a  busz elejében lecsökkent a populáció és a hátsó tengely nyögve nyelte a tömeget. Bécsbe érkezve elsőként egy buszos városnézés következett, mely sok kedves emléket ébresztet. Felderengett az az éjszaka, amikor Mariah Careyre várva áltunk a hotel előtt, s eszembe jutott az othon őrzött dedikált tourbook is. A belváros a BBC Egyiptomkiállítását és a kellemesen eltöltött napot juttatta eszembe, amikor anyuék kicsi autóját vittem nagy útra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Az ebéd egy hangulatos bécsi étterem felső szintjén volt, ahol sokféle finomságot toltunk le a torkunkon. Többek között sonkás és tarjás előételeket isteni friss bazsalikommal, majd fokhagymalevest friss bécsikiflikkel. Főételként pedig tejszines barnamártásban érlelt marhaszeletet krumpligombóccal, gombás rostonpulyka knédlivel, vagy rántott csirkevégtagot pamezánsajtos spenótós zsemlegombóccal. Desszertként osztrák almáspitét, érdekes déligyümivel díszített helyi csokikrémet vagy túrósgombócot vaníliasodóval. Fojtásként a helyi sörfőzde finom nedűjét tettük bele emésztőcsatornáinkba. Majd következett a nap hivatalosabb része: a Samsung meghívásos termékbemutatója. Olyan termékeket  tapogathattunk, amik majd csak jópár hónap múlva lesznek publikusak majd kicsit később megvásárolhatóak.

 A legnagyobb dobás az a 3D TV volt. Az első térben hatalmas ledtv falon mentek az aktív szemüveggel nézhető anyagok. Volt köztük animációs film, foci, rúdugrás, jegesmedve a vízben, űrjelenet és könnyűzenei blokk is. Azt mondom: aki eddig vett marhadrága tévét, az most megszívta. Ha ez elterjed, hát dobhatják ki a cuccaikat az ablakon. Végülis technikailag nem sok kell hozzá adó részről: talán elég egy kétlencsés kamera és egy megfelelő képváltó áramkör. A többihez nem is igazán tv kell, hanem csak a szemüveg. Volt régebben egy hasonló próbálkozás s Pcknél is, szerintem ez ennek a továbbfejlesztése lehet. Ezenkívűl fogható volt a hipervékony ledtv, ami még egy centi vastagságot sem ér el. Persze van hozzá egy A3as méretű másfél centi vastag cucc, ami az elektronikája. Aztán volt mindenféle internettv, nyomtató, notebook és projektorhegy. Sok érdekességet láttunk majd elindultunk visszafelé. Az út ismét gyorsan elment, s finom vacsi várt pesten Jó dolgom van, az biztos.

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr971788109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása