január 10, 2010 - misztik

2010.01.10. 22:37

 Derisz számtín medzsik in dí ér, mondta eccer valaki, de most nem ugrik be kicsoda. Nembaj, nem fontos...az a fontos, amit mondott. Aki ismer, tudja hogy az agyam matematika alapján működik, s hiszek az összefüggésekben, mint pl a mai napban is...2010.01.10. Kicsit sok az 1es meg a 0. Az igazi jo majd 2010.10.20 lesz :D Bár már lemaradtunk a 2010.01.02ről, eléggé korán az év elején. Ma a drágalátos biológia órám szokás szerint kipattintotta a szemeimet, nem hagyott pihenni, szal felöltöztem és letéptem a bolhapiacra. Hiába jártam végig kétszer az egész piacot, egy apró darab tartalékjelleggel felhalmozott kábellel gazdagodtam csak. Mivel holnap DM koncert, s az egyetlen nemünnepi fekete gatyómat utolérte a vég, így kénytelen voltam minden eshetőséget megtekinteni, hogy nehogy világos gatyóban lásson meg Dave bratyó. Nos, rájöttem, hogy a Plázánk egy nagy pucegva fos (a jogdíjakat majd kicsengetem kedves Réka!). Van benne egy Cosmos City vagy mifene bolt, hol olyan cuccokat láttam, hogy a nemlétező pészmékerem feldobta az elemtartóit egyből. Eksün van, a 2500ftos gatyákat 1350ért lehet betornászni a szatyorba. Az anyagminőségekről csak annyit, hogy ha túlél két lightos 40fokos mosást akkor asszem extraordináré túlélőverzsünt kapott ki a szerencsés delikvens. Finom ebéden kifáradva elhatároztam magamat, hogy mégeccer szerencsét próbálok a Vögelénél, mert ott még láttam olyasmit, ami -ugyan nem teljesen- de nagyjából- meg is felelne. Alighogy bementem, a nappali fényben egyből megakadt a szemem egy, tegnap még nem is látott gatyeszon: hümmhümmm...ez már tetszetős. Persze, a méretemben éppen nem volt, így biztosra menve eggyel nagyobbat vittem be próbára. Ja, meg még vagy 4 másfélét, hátha... Az 5ből seccperc kizártam 2t, majd a harmadikat, így kettő befutó volt. A kettő közül a kicsit strapabíróbbnak tűnőt választottam: bízok benne, hogy a húzósabb árcédula a jobb minőséget hivatott jelezni ugyanazon bolton belül. Azt mondják: előre nem lehet kipihenni semmit, de én mégis megpróbáltam ma délután 2 óra alvással előredolgoztam (bár szerintem baromira sok elmaradásom van) a holnapi napra. Hiszen holnap koncert, melyre előrehangolódtam a nyári koncertDVD újfenti megtekintésével és némi albumhallgatással. Előbbi olyan jól sikerült, hogy nem sikerült meghallanom az egyik lakó kopogását :) Az estémben is még belefutott egy gyors látogatósdi, mely remek eredménnyel járt. Nomeg jött a kérdés a féltizenegykorteszkóbanjárók klubjának prominens tagjától: melyik a jobb a küvé vagy a kabernet? Nesztek egy kép, aki megmondja milyen bor van pohárban s melyik pincészettől, az nyer egy szóbeli tibicsokijegyet!

ui: ja az egyik régi csapatnak is van ilyen misztikdala, talán ismerős is egy kicsit? :)

ui2: 

I'm always willing to learn
When you've got something to teach
And I'll make it all worthwhile
I'll make your heart smile

ui3: ugy mindenki tudja, hogy ami kék, arra rá kell kattintania? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr891662524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Favale 2010.01.11. 23:40:43

Mélyvörös színű, határozott fajtajellegű, kérdés, milyen illatú... hehe.
Szép, testes, kellemes vörösbornak látszik.
A tippem: Cabernet Sauvignon 2007. :)

Favale 2010.01.11. 23:46:01

Persze az is lehet, hogy vmi rossz Rosé, és még csak nem is egy savhangsúlyos finomság, ám a kontraszt felturbózta a bor kinézetét... :P

ph0t0 2010.01.20. 12:28:06

@Favale: mivel senki más nem próbálkozott, így te voltál a legközelebb a megoldáshoz. A színpad oldalánál volt szerencsém az üveghez is: Egri Bikavér Reserve 2006 volt.
süti beállítások módosítása