Igen, ilyen is van :( Tegye fel a kezét, aki szeret vasárnap munkahelyén dolgozni! Na mivan, mindenki süket, vagy csak mocskos, szabadnapon pihenős arcok olvassák a blogomat? :) Persze valamit valamiért - mondtam én is ma többször. Először is hajnaltájt, hgoy érdemes e nekem ismét kimásznom a bolhapiacra azzal a tudattal, hogy az elmúlt egy hónapban gyakorlatilag nem volt sok értelme? Mint mindig, a megérzésemre hagyatkoztam és sutba dobtam a lustaságomat. S ki korán kel, mit is nyer? Órát, kedves rádiónéző olvasóim, nem is akármilyent! Régóta akartam venni régi, szép mechanikus karórát, de mindig csak válogattam, fintorogtam, kerestem az "igazit". Most asszem megtaláltam, s még kedvező feltételekkel is került tulajdonomba. Hát nem gyönyörű? Ráadásul a baj sem, de az óra sem jár egyedül, hanem párosával, így elkezdődött a gyüjtőszenvedély kezdeti betonozása. Ezen kívűl megakadt a szemem mégvalamin, amiről nem teljesen tudtam elsőre hogy micsoda is konkrétan. Másodszorra sem, így inkább lealkudtam és megszereztem, bár zsákbaSamu szaga volt a dolognak. Megérzés - megint bejött. Mostantól igencsak egyszerűen tudom majd a zenéimet, képeimet és videóimat a tvn szembesítenem magammal. Na, ezt is már egy ideje szerettem volna megoldani :) Mindezek után bemászni munkahelyre és dolgozni? Nos, nem volt könnyű. Már a parkolóból kiállni sem, mert egy nő beállt a parkoló bevezető útjára, s otthagyta a kocsit. Jesus cries! Legalább sikerült a szembejövő autósokból s gyalogosokból mosolyt kihozni, merthogy mikulássapkában és igencsak divatjamúlt, fehérkeretes, narancsszínű napszemcsiben tekertem a kormányt. Sajnos az első színes hétvégén, a bronzvasárnapon szinte ember nem jött be hozzánk. Azon kevesek, akik mégis, megemlítették, hogy egyedül mi vagyunk nyitva mint informatikai szaküzlet... Hmmm, a többiek úgylátszik tudtak valamit? Finike ebéd, egy kis munka, majd még egykis munka és egy kis télapóműsor, s máris este van. Mit este, éjjel! Jövőre keményen elkezdem a mikuláséletemet: beállok a csapatba, mert kaptam egy ajánlatot krampusztartozékra is. Szal aki jót akar, a gyermekét pontosan egy év múlva ne engedje ki...merthogy a mellékhatások tekintetében kérdezze meg gyermekpszichológusát!

ui: a mai kép egy makró lenne az új óráról, de majd holnap kapjátok csak meg..bocsiiiii!

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr31579225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pamm 2009.12.07. 17:54:35

Tény, hogy ritkán látni télapót sapkában napszemüvegben! Egy pillanatra el is bizonytalanodtam, mikor megláttalak, vajon ki lophatta el a kocsidat?? :D

ph0t0 2009.12.10. 23:43:29

@pamm: mint tudod, mostanság van ez a globális felmelegedéses cucc, szal szegény miku nem lát a melegtől, így leborotválta a szakállát és feltolta a napszemcsit! Do You cut? :)

pamm 2009.12.11. 12:09:32

Persze, értem! Szóval jövőre már fürdőnaciban fogja nyomni? :)
süti beállítások módosítása